Life

Roxana Ciuhulescu de la Survivor România 2022, proces cu fostul soț pentru o sumă colosală. Dezvăluiri exclusive

Roxana Ciuhulescu de la Survivor, prima propunere pentru eliminare a Faimoșilor, se judecă cu fostul ei soț pentru o sumă de banii uriașă: în jur de 500.000 de euro.
18.01.2022 | 12:50
Roxana Ciuhulescu de la Survivor Romania 2022 proces cu fostul sot pentru o suma colosala Dezvaluiri exclusive
Roxana Ciuhulescu se judecă cu fostul sot, Mihai Ivănescu, pentru o sumă colosală în partajul de după divorț Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu este prima propunere a echipei Faimoșilor pentru eliminarea de la Survivor România 2022. Iar în cazul în care va fi eliminată, fosta vedetă Promotor reușind să își atragă antipatia unora dintre colegii ei deja, Roxana Ciuhulescu va fi în postura de a fi ratat, din cauza Survivor, și procesul în care cere o sumă uriașă de la fostul ei soț, Mihai Ivănescu.

Roxana Ciuhulescu de la Survivor România 2022 cere o sumă uriașă de la fostul soț

Chiar dacă divorțul Roxanei Ciuhulescu s-a pronunțat în 2017, între Faimoasa de la Survivor România 2022 și fostul ei soț, Mihai Ivănescu, este, încă, un proces de partaj bunuri comune și lichidarea regimului matrimonial. Judecata, începută în 2018, este încă la stadiul de fond procesual, iar pe 17 ianuarie 2022 ar fi trebuit să aibă o nouă înfățișare a părților.

ADVERTISEMENT

Dar cum Roxana Ciuhulescu era deja plecată în Republica Dominicană, pentru Survivor România 2022, procesul a fost, din nou, amânat, următorul termen fiind stabilit pentru luna martie, condiția esențială fiind însă să fie prezente părțile. Ceea ce înseamnă că avocații Roxanei, în cazul în care ea va continua la Survivor România 2022, vor fi nevoiți să ceară încă o amânare.

Interesant este însă că procesul de partaj dintre Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț implică bunuri care sunt evaluate la sume uriașe de bani, cei doi apelând la instanțe pentru a ”regla” situația după ce, inițial, divorțaseră la notar. ”A fost un divorț elegant, la notariat. Nu ne place circul”, povestea, cu ani în urmă, Roxana Ciuhulescu la emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cât cere Roxana Ciuhulescu de la fostul ei soț

Cum orice proces în care sunt implicate bunuri sau valori mobiliare trebuie timbrat corespunzător din punct de vedere legal, Roxana CIuhulescu a cerut instanței să i se permită să facă plata timbrului judiciar în rate. De înțeles, având în vedere suma pe care trebuia să o depună în conturile Ministerului Justiției…

”Dispune eşalonarea taxei de timbru, astfel cum a fost stabilită la suma de 26.003,93 lei, aceasta urmând a fi achitată de reclamantă pe parcursul a 12 rate lunare, începând cu luna martie 2019, fiecare rată, în cuantum de 2.166,994 lei, urmând a fi plătită până cel târziu la data de 30 a lunii în curs”, se arată într-una dintre minutele instanței din procesul de partaj dintre Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu.

ADVERTISEMENT

Cum taxa de timbru depusă este de 26.003,93 lei, suma pentru care se judecă actuala Faimoasă de la Survivor România 2022 și soțul ei este simplu de calculat, conform legii. Mai exact, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr.80/2013 privind taxele judiciare, timbrul reprezintă 1% din valoarea drepturilor patrimoniale solicitate.

Iar un calcul simplu arată că Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț s-ar judeca, în procesul de partaj de după căsnicia de zece ani avută, pentru bunuri în valoare de 2.600.000 de lei, adică aproximativ 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, între Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț au mai existat câteva înfruntări în justiție pentru fetița pe care o au împreună, vedeta de la Survivor România 2022 solicitând în instanță să nu mai ceară acordul lui Mihai Ivănescu în diverse situații legate de copilul pe care îl au împreună.

Faimoasa de la Survivor, ”omisiuni” în declarația de avere

Roxana Ciuhulescu, angajată până de curând ca și consilier în Ministerul Tineretului și Sportului, pare să aibă o serie de ”omisiuni” în declarația de avere depusă din postura de persoană publică.

Mai exact, în declarația ei de avere nu se regăsesc sumele pe care le-ar fi încasat din postura de asociat la o firmă care a avut profit declarat de 96.932 de lei, ei revenindu-i 32.845 de lei din sumele raportate la ANAF.

Roxana Ciuhulescu, scandal la Survivor România 2022

Liniștea din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 a durat doar o zi, iar Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu, doi dintre decanii de vârstă ai echipei, s-au și contract, conflictul lor fiind unul cât se poate de serios.

”Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini”, i-a a spus Cătălin Zmărăndescu Roxanei Ciuhulescu la Survivor România 2022.

”Nu sunt eu îmbârligătoare, Cătăline, tu ești. E foarte urâtă afirmația ta. Nu am venit aici să mă cert cu nimeni, dar mă deranjează când îl toacă pe unu pe la spate. Asta mi se pare o bârfă, mi se pare degradant, mai ales pentru un bărbat. Nu mi se pare deloc ok, este o chestie pe care eu o urăsc.

Este vorba despre faptul că nu suntem o familie și nu avem cum să fim una. Alții au ales să tacă, eu am ales să nu tac. El are un cui împotriva mea, l-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe. E vorba de respect, de bun simț, dacă nu avem aceste lucruri înseamnă că nu suntem oameni”, a fost răspunsul Roxanei Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu a fost nominalizată de colegii ei din echipa Faimoșilor pentru eliminarea de la Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT