Life

Ce îndură Roxana Ciuhulescu pentru Survivor România 2022: „M-au ciuruit. Mă simt ruptă în două”

Roxana Ciuhulescu este cu siguranță o femeie curajoasă care a încercat totul în goană după adrenalină. Ce este nevoită să facă acum pentru competiția Survivor România 2022?
16.12.2021 | 14:57
Ce indura Roxana Ciuhulescu pentru Survivor Romania 2022 Mau ciuruit Ma simt rupta in doua
ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu, noua concurentă de la Survivor România, este dispusă de orice sacrificiu pentru competiție. Inițial, a declarat că nu este pregătită și că întreaga experiență o îngrozește.

Acum, Roxana Ciuhulescu le-a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele de socializare că a fost nevoită să facă patru vaccinuri pentru a pleca în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

 Roxana Ciuhulescu, înainte de Survivor 2022: „M-au ciuruit”

Fosta prezentatoare TV a publicat, pe contul său de Instagram, o serie de fotografii din cabinetul medicului. Vedeta a fost nevoită să facă patru vaccinuri pentru a fi în siguranță în Republica Dominicană, acolo unde se desfășoară competiția Survivor România.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Ciuhulescu (@roxanaciuhulescu)

Descrierea care însoțește imaginile este una amuzantă, caracteristică Roxanei Ciuhulescu. Sportiva de performanță abia așteaptă să își testeze limitele și să facă față provocărilor Survivor.

ADVERTISEMENT

„M-au ciuruit: 4 vaccinuri pentru Republica Dominicană.”, a scris cea mai înaltă femeie din România în dreptul postării. 

Roxana Cihulescu, pregătită să demonstreze că este o adevărată supraviețuitoare

Sportiva de performanță este una dintre cele mai curajoase femei din România. În cei 43 de ani de viață nu s-a dat în laturi de la nimic, a condus un metrou, a pilotat elicoptere și a sărit cu parașuta. Pilot și copilot în mai multe concursuri oficiale, Roxana Ciuhulescu a fost prima femeie civil care a zburat cu IAR-99 ŞOIM, un avion de luptă.

ADVERTISEMENT

În emisiunea lui Cătălin Măruță, atunci când a fost anunțată lista concurenților faimoși de la Survivor România 2022, sportiva spunea că nu se simte pregătită și că cea mai mare provocare va fi să stea departe de familia ei.

„Nu sunt pregătită. Este cea mai mare provocare. Mă sperie distanța de familie, de copii. Nu mă gândesc la sumă și recunosc că nu am plecat în această emisiune cu ideea de a câștiga.”, spunea Roxana Ciuhulescu la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Ea a revenit ulterior pe rețelele de socializare, unde le-a dezvăluit susținătorilor că singurele limite pe care nu și le-a testat au fost rezistența și condiția fizică. Deși este nerăbdătoare să înceapă filmările din Republica Dominicană, sportiva mărturisește că se teme.

Pentru că pe parcursul competiției concurenții nu vor contact cu lumea din afară, Roxana Ciuhulescu și-a îndemnat fanii să îi trimită încurajări încă de pe acum.

„În goana mea după adrenalină le-am cam făcut pe toate. Trei lucruri nu reușisem încă să testez: rezistența și condiția mea fizică și faptul de a sta departe de familie, de copiii mei. Sufletește, sincer, mă simt ruptă în două. Sunt atât de multe necunoscute și situații noi care mă vor aștepta încât sunt sigură că această experiență mă va schimba radical.

O perioadă o să lipsesc de aici, nu voi avea acces la telefon și rețele de socializare. Până atunci însă, aștept sfaturi și încurajări de la voi. Scrieți-mi!”, a scris Faimoasa pe Instagram.

ADVERTISEMENT