Life

Roxana Ciuhulescu, eliminată de la Survivor România. Faimoasa, luată cu ambulanța în toiul nopții

Roxana Ciuhulescu a fost luată cu ambulanța de la Survivor România în toiul nopții. Sportiva s-a simțit rău pe tot parcursul zilei de joc, conform declarațiilor colegilor ei.
24.01.2022 | 22:48
Roxana Ciuhulescu eliminata de la Survivor Romania Faimoasa luata cu ambulanta in toiul noptii
Roxana Ciuhulescu, luată cu ambulanța la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT
24-01-2022
20:51

Roxana Ciuhulescu, eliminată pe considerente medicale

Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția Survivor România. Faimoasa a participat la jocul de imunitate personală, pe care l-a câștigat, însă medicii i-au recomandat să nu mai continue în acest joc.

Roxana Ciuhulescu are probleme de sănătate din ce în ce mai mari la Survivor România. Concurenta din echipa Faimoșilor a fost luată cu targa în toiul nopții, transportată cu Ambulanța la spital.

Vedeta a fost luată din camp de tata Teo, doctorul care se ocupă de concurenți atunci când întâmpină probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Roxana a primit îngrijiri medicale chiar în miezul nopții. Potrivit declarațiilor făcute de Otilia Bilionera și Andreea Tonciu, faimoasa nu s-a simțit deloc bine pe tot parcursul jocului de recompensă difuzat de PRO TV pe 23 ianuarie.

Roxana Ciuhulescu, tot mai multe probleme medicale la Survivor România

Din cauza stării sale, Roxana nu a putut intra pe traseu în jocul pentru imunitate nici în ediția din 24 ianuarie. Recomandări medicale au fost date și pentru ex-fotbalistul Robert Niță, care a rămas pe bară.

ADVERTISEMENT

Nu este singura concurentă care a avut probleme, chiar dacă nu a jucat. Și Andreei Tonciu i s-a făcut rău ieri, cu toate că nu a intrat pe traseu.

Problemele medicale au apărut și în tabăra Războinicilor, acolo unde doi concurenți s-au accidentat. Este vorba despre Relu Pănescu, care a mers în tandem cu Ana Dobrovie la proba roaller-coasterelor.

ADVERTISEMENT

Și Angela Ferero a avut probleme cu piciorul, însă ceva mai mici față de Pănescu. În cadrul ediției din 24 ianuarie, un concurent va fi nevoit să părăsească Republica Dominicană din cauza situației sale medicale.

Tot mai mulți concurenți se plâng de condițiile vitrege din junglă, dar și de probele dificile. În ciuda faptului că necazurile prin care trec toți ar trebui să îi unească, Survivor a reușit să dezbine încetul cu încetul echipele.

ADVERTISEMENT

Conflicte în tabăra Faimoșilor și un posibil amantlâc

În tabăra Faimoșilor au apărut cele mai multe probleme între concurenți. Andreea Tonciu a intrat în conflict cu mai mulți concurenți, printre care Emil Rengle, CRBL și Laura Giurcanu.

Andreea a acuzat-o voalat pe Laura că ar fi lipsită de morală, pentru că ar petrece prea mult timp separat de grup cu TJ Miles.

Fosta asistentă de televiziune a insinuat că Giurcanu nu i-ar fi tocmai fidelă iubitului ei de acasă. Xonia, prima concurentă eliminată, a negat aceste acuzații, spunând că între Laura și TJ Miles nu a existat nimic mai mult decât o prietenă.

Cântăreața a spus cu subiect și predicat că Andreea Tonciu a inventat această informație, probabil ca să iasă în evidență.

 

 

ADVERTISEMENT