Life

Roxana Ciuhulescu, fericită alături de soțul său. Care este secretul mariajului fostei concurente de la Survivor România

Roxana Ciuhulescu este la al doilea mariaj, dar este mai fericită ca oricând. Fosta Faimoasă de la Survivor România 2022 a dezvăluit care este taina ce se ascunde în spatele căsniciei.
14.03.2022 | 21:02
Roxana Ciuhulescu fericita alaturi de sotul sau Care este secretul mariajului fostei concurente de la Survivor Romania
Roxana Ciuhulescu are două obiective în viitorul apropiat: să slăbească câteva kilograme, după ce s-a îngrășat și să se mute în casa nouă pe care a achiziționat-o împreună cu soțul ei, Silviu Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Pro Motor este extrem de fericită alături de soțul său, Silviu Bulugioiu. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și au împreună un băiat, vedeta de la Pro TV mărturisind care este secretul mariajului său.

Roxana Ciuhulescu de la Survivor România a dezvăluit secretul relației ideale: ”Comunicăm tot timpul”

Roxana Ciuhulescu este fericită alături de partenerul de viață despre care spune că este sufletul său pereche. Fosta concurentă de la Survivor România 2022 are numai cuvinte frumoase de spus la adresa soțului.

ADVERTISEMENT

Vedeta consideră că cel mai important lucru într-o relație este comunicarea. De asemenea, sportiva a scos la suprafață și alintul pe care-l folosește pentru partenerul de viață, dar și cum este alintată la rândul ei.

Silviu Bulugioiu o surprinde frecvent pe Roxana Ciuhulescu, iar de ziua de naștere nu uită să-i cumpere lucruri speciale pe care să le țină minte tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

„Silviu este sufletul meu pereche, este un om minunat pe care îl iubesc din toată inima mea și mulțumesc Bunului Dumnezeu că am avut norocul să-l întâlnesc. Relația noastră este superbă, comunicăm tot timpul prin cuvinte sau gânduri, ne trezim că ne sunăm în același timp, comunicăm de multe ori și telepatic.

Este singura persoana care mă striga Iza de la Izabela sau mai îmi spune «Botz», asta este porecla mea. Când vreau să-l tachinez, îl strig «Silivash». Nu se supară, cred că deja s-a obișnuit.

ADVERTISEMENT

El mă surprinde în fiecare săptămână, oferindu-mi cel puțin un trandafir care musai, vine la pachet cu îmbrățișări și pupăceală. În fiecare an, de ziua mea, găsește să-mi facă tot felul de surprize, care mă lasă mască.

Silviu este un tip creativ și mereu surprinzător și ador acest lucru la el. Știe mereu cum să mă surprindă și să mă facă să mă simt cea mai importantă femeie din lume”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu pentru revista unica.ro.

ADVERTISEMENT