Life

Roxana de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut după ce a suferit mai multe intervenții estetice

08.09.2020 | 11:19
Roxana de la Puterea Dragostei de nerecunoscut dupa ce a suferit mai multe interventii estetice
Roxana de la Puterea Dragostei este total de nerecunoscut în momentul actual
ADVERTISEMENT

Roxana de la Puterea Dragostei s-a transformat în totalitate și este în prezent de nerecunoscut. Fosta participantă din show-ul de pe Kanal D a dorit să își aplice multe schimbări, în materie de înfrumusețare.

Pe numele ei real Roxana Adina Buzoiu, fosta concurenta din emisiunea de pe Kanal D se bucură în continuare de o mare popularitate. În acest mod toată lumea a putut vedea cât de mult s-a schimbat, față de clipele când apărea înaintea camerelor de înregistrări.

ADVERTISEMENT

Roxana a făcut furori și pe parcursul emisiunii Puterea Dragostei, iar la ora actuală este o adevărată apariție de senzație. Pe lângă garderoba total diferită, tânăra a apelat și la câteva trucuri de frumusețe. De aceea a făcut și câteva vizite în cabinetul unui estetician, pentru a putea arăta cât mai bine.

Roxana de la Puterea Dragostei s-a transformat după ce a suferit mai multe operații estetice

Roxana de la Puterea Dragostei are aproape un sfert de milion de persoane care o urmăresc pe Instagram. A devenit tot mai populară și după ce a apărut în show-ul matrimonial de pe Kanal D, dedicat persoanelor în căutarea unui partener.

ADVERTISEMENT

Fanii au putut constata, prin intermediul postărilor de pe rețelele sociale, că bruneta este acum de nerecunoscut. Mai mult, Roxana primește adesea mesaje de acest tip, în secțiunea de comentarii. Adesea curiozitățile sunt strâns legate de câte operații estetice are la activ.

Până în prezent, Roxana și-a modificat atât bustul, pentru implanturi mamare, dar și la o augumentare a buzelor. Fosta concurentă din primul sezon de la Puterea Dragostei are foarte mare grijă și la alimentație și nu neglijează nici sportul.

ADVERTISEMENT

Pentru că toate acestea fac casă bună, tânăra e foarte atentă la modul în care arată. Dovadă o fac și pozele pe care le postează în mediul online și-n care trupul său arată ca tras prin inel.

Roxana de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut după ce a suferit mai multe intervenții estetice
Roxana de la Puterea Dragostei a apelat de câteva ori la bisturiul și priceperea esteticianului pentru a se transforma

Atunci când a ajuns pentru prima dată la Puterea Dragostei, aceasta nu avea la activ nicio operație estetică. Au urmat intervenții minore la nivelul chipului, precum sprâncenele, și cel mai probabil câteva doze de acid hialuronic pentru a-i păstra fermitatea tenului.

ADVERTISEMENT

Roxana și-a modificat și bustul, afișându-se în momentul de față foarte des cu câte un decolteu extra-generos. Foarte fericită de felul în care arată acum, tânăra a recunoscut că în trecut a greșit și a apărut în anumite poze și ipostaze deocheate, destinate adulților. A reprezentat o cumpănă pentru ea, de aceea a dorit să își rezolve orice problemă, odată ce a devenit atât de cunoscută.

ADVERTISEMENT