Life

Roxana Dobre a renunțat la toate inhibițiile! Soția lui Florin Salam a pozat într-o revistă pentru adulți

Roxana Dobre (34 de ani), soția lui Florin Salam, se numără printre vedetele autohtone care au acceptat să pozeze în renumitele reviste pentru bărbați.
12.06.2022 | 17:12
Roxana Dobre a renuntat la toate inhibitiile Sotia lui Florin Salam a pozat intro revista pentru adulti
Roxana Dobre, pictoriale în reviste pentru adulți. Soția lui Florin Salam e mândră de fotografii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a renunțat la toate inhibițiile în urmă cu ceva vreme, când s-a lăsat fotografiată fără haine. Ipostazele o găsesc la un picnic la iarbă verde sau pe o bicicletă, vedeta fiind extrem de mândră de aparițiile sale.

Roxana Dobre, pictoriale în reviste pentru adulți. Soția lui Florin Salam e mândră de fotografii

Roxana Dobre a confirmat că a pozat în celebra revistă pentru adulți și nu o singură dată, ci de trei ori. Soția lui Florin Salam a mărturisit că a acceptat doar pentru că a fost plătită cu bani frumoși pentru respectivele pictoriale.

ADVERTISEMENT

Nu a dorit să discute despre sumele pe care le-a primit atunci, însă a lăsat de înțeles că banii i-au fost de mare ajutor. Vedeta a ajuns să fie cunoscută imediat ce a apărut pe coperta celebrei reviste pentru bărbați.

„Trei coperți chiar, da. Măi, să știi că pe vremea respectivă, când eram eu, m-au ajutat la ceva. (banii pe care i-a primit n.r) Nu, eu nu mă număr printre… (vedetele care au pozat pe gratis n.r).

ADVERTISEMENT

Așa nu acceptam niciodată. Dar a fost atunci și un concurs, la momentul respectiv și așa a progresat”, a declarat soția lui Florin Salam într-o emisiune de la Antena Stars.

Roxana Dobre și Florin Salam, nuntă după 8 ani de relație

De atunci și până în prezent, vedeta s-a remarcat datorită formelor sale apetisante și a felului în care arată, în ciuda faptului că a devenit mamă de trei ori. În prezent, Roxana Dobre este considerată una dintre cele mai frumoase femei.

ADVERTISEMENT

Vedeta și cântărețul de muzică de petrecere trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din anul 2014 și au împreună trei copii. Cei doi s-au căsătorit recent, într-o ceremonie discretă organizată la malul mării.

În ziua cea mare, frumoasa brunetă a îmbrăcat o rochie albă și mulată care i-a scos în evidență atuurile fizice. Mai mult decât atât, ținuta i-a pus în valoare decolteul generos și talia de invidiat.

ADVERTISEMENT
Tags: