Life

Roxana Dobre, cadou de zile mari pentru Florin Salam. Câți bani ar fi scos bruneta din buzunar pentru noua mașină a manelistului

Roxana Dobre i-a luat o mașină cadou soțului ei, Florin Salam. În fața unei asemenea surprize, manelistul a rămas mut de uimire.
14.05.2024 | 14:03
Roxana Dobre cadou de zile mari pentru Florin Salam Cati bani ar fi scos bruneta din buzunar pentru noua masina a manelistului
Roxana Dobre i-a luat o mașină cadou lui Florin Salam. Sursa foto: Pixabay, Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Dobre și Florin Salam formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Cei doi știu cum să mențină flacăra iubirii aprinse și, din când în când, își fac anumite cadouri. De data asta, bruneta a ridicat ștacheta la un alt nivel.

Roxana Dobre i-a luat cadou lui Florin Salam o mașină

Florin Salam a fost răsfățatul weekendului care tocmai ce s-a încheiat. Manelistul a fost surprins de partenera sa cu un cadou de zile mari. Roxana Dobre a demonstrat, încă o dată, că pune fericirea artistului pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Manelistul a fost sărbătorit de Florii, dar se pare că al său cadou s-a lăsat așteptat. Chiar dacă nu l-a primit la timp, suspansul a meritat din plin. Soția sa, Roxana Dobre, a reușit să îl lase mut de uimire cu cea mai recentă achiziție.

Roxana Dobre a vrut să îi facă artistului un cadou special, așa că nu s-a uitat deloc la bani. Bruneta a ales o mașină deosebită, perfectă pentru cel care o face fericită în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Imediat cum a văzut bolidul, Florin Salam a rămas mut de uimire. Se aștepta ca soția lui să îi facă un cadou, însă nu la acest nivel.

Cât costă mașina pe care Florin Salam a primit-o cadou de la soția lui

Roxana Dobre a pus totul la cale alături de o persoană de încredere. La un moment dat, la microfon, Florin Salam a fost chemat afară. Nu i s-a spus ce i se pregătește, ci doar că va admira un foc de artificii impresionant. Când a văzut mașina, primul lui gest a fost acela de a o lua în brațe pe soția lui.

ADVERTISEMENT
florin salam mașină cadou
Florin Salam a rămas mut de uimire când a văzut bolidul. Sursa foto: Instagram

Imaginile cu Florin Salam în timp ce își primește bijuteria pe patru roți au devenit virale. Fanii au apreciat gestul Roxanei, dar și bucuria ce se putea citi pe chipul lui Florin Salam. Nici nu avea cum să fie altfel, având în vedere că acea mașină costă o mică avere.

Mașina lui Florin Salam este un bolid pe care nu și-l poate permite oricine. Ba chiar, multe persoane nici nu îndrăznesc să viseze la el. Potrivit wowbiz.ro, prețul bijuteriei pe patru roți începe de la 167.000 de dolari și poate ajunge chiar și la 263.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Cadourile scumpe sunt ceva obișnuit în familia lui Florin Salam. Manelistul a muncit și muncește din greu pentru a-i face fericiți pe cei dragi. Tocmai de aceea, în unele momente, este răsplătit pentru devotamentul său.

Roxana Dobre i-a fost mereu aproape lui Florin Salam și i-a demonstrat că este o soție loială. În cele mai grele momente, Roxana a fost stâlpul de siguranță pe care manelistul s-a putut baza în orice clipă.

ADVERTISEMENT