Life

Roxana Dobre, forme de Kim Kardashian! Cum s-a pozat partenera lui Florin Salam la brațul său

Roxana Dobre are niște forme demne de Kim Kardashian! Fosta vedetă Playboy și Florin Salam s-au pozat în fața bradului de Crăciun.
26.12.2022 | 16:26
Roxana Dobre forme de Kim Kardashian Cum sa pozat partenera lui Florin Salam la bratul sau
Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Salam are toate motivele din lume să se declare cel mai fericit bărbat! Manelistul are nu doar niște copii minunați, realizați, cu un comportament exemplar (față de odraslele altor vedete de la noi care au luat-o pe drumuri greșite), ci și o soție cu niște forme care ne duc cu gândul la starurile de peste Ocean!

Roxana Dobre, mai sexy ca niciodată!

În cea mai nouă fotografie pe care Roxana Dobre a postat-o pe Instagram, una clasică pentru această perioadă, și anume în fața bradului de Crăciun, bruneta poartă o rochie roșie mulată, care vine perfect pe corpul ei.

ADVERTISEMENT

Fanii nevestei lui Salam au observat imediat posteriorul partenerei cântărețului, unul care seamănă izbitor de mult cu cel al vedetei americane Kim Kardashian.

În fotografia care va fi inclusă cu siguranță în albumul de familie al manelistului, Florin ține mâna pe spatele cântăreței, ca și cum ar proteja-o să nu o fure nimeni!

ADVERTISEMENT
roxana dobre
Roxana Dobre și Florin Salam, Crăciun împreună. Foto: Instagram

Adevărul despre relația fotomodelului cu Florin Salam

Imaginea cu cei doi porumbei a strâns, până la această oră, peste 4.000 de like-uri pe Instagram. Printre primele persoane care a ținut să își arate aprecierea a fost chiar Betty Stoian, fiica interpretului de muzică de petrecere.

„Dacă nu confunzi iubirea cu gelozia… Iubirea pe care o port soțului meu nu are nicio legătură cu gelozia. Nu m-am certat niciodată cu soțul meu pentru prostii. Ceea ce face el, distracțiile lui, să zic așa, sunt pur și simplu distracții și punct. (…)

ADVERTISEMENT

Haideți să nu mai facem comparațiile astea. Dacă vreți să vă certați, să vă sfătuiți cu Dumnezeu. Soarta nu ne-o dăm noi, nu ne-o facem noi. Soțul meu voia să fie tot restul vieții cu mama copiilor lui, dar soarta a făcut să se întâmple nenorocirea care s-a întâmplat, iar eu să fiu aleasa lui.

Eu când l-am cunoscut, era într-o perioadă mișto din viața lui, din punct de vedere al psihicului. E un om exact cum și-ar dori orice femeie. Trebuie să fii o femeie puternică, mai ales prin câte am trecut, toate aberațiile spuse… Nu ai cum. Mai presus de tot, e iubirea”, a declarat Roxana Dobre acum doi ani la Antena Stars.

ADVERTISEMENT