Life

Roxana Dobre, zi aniversară. Ce mesaj i-a transmis Florin Salam cu această ocazie

03.06.2020 | 15:01
Roxana Dobre zi aniversara Ce mesaj ia transmis Florin Salam cu aceasta ocazie
Roxana Dobre, zi aniversară. Ce mesaj i-a transmis Florin Salam cu această ocazie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Florin Salam nu a trecut cu vederea ziua de naștere a frumoasei sale soții, transmițând încă de la primele ore ale dimineții un mesaj emoționant. Celebrul manelist și-a declarat iubirea față de cea care i-a dăruit 3 copii, demonstrând că relația lor este mai puternică ca niciodată.

Florin Salam, mesaj emoționat pentru ziua de naștere a soției, Roxana Dobre

Motive de bucurie în familia cunoscutului manelist Florin Salam. Soția sa, fostul model Roxana Dobre, își sărbătorește ziua de naștere, evenimentul fiind marcat printr-o postare făcută pe rețelele de socializare chiar de renumitul artist.

ADVERTISEMENT

Soțul fostei vedete Playboy i-a transmis brunetei un mesaj emoționant încă de la primele ore ale dimineții, dorindu-și să fie printre primii care-i urează „La mulți ani!”.

„La mulți ani, nevestica mea! Roxana mea frumoasă❤️😍😘”, a scris Florin Salam pe contul său de Instagram, unde a publicat și o imagine cu frumoasa Roxana Dobre.

ADVERTISEMENT

Manelistul, în culmea fericirii alături de soția sa

Florin Salam nu se sfiește să-și arate dragostea pentru femeia care i-a dăruit trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată, în ciuda faptului că relația lor amoroasă nu a fost presărată numai cu lapte și miere.

Interpretul de muzică de petrecere se poate declara un romantic incurabil dacă este să ne luăm după declarațiile pe care i le face Roxanei Dobre în mediul online în care-și arată dragostea pentru partenera sa.

ADVERTISEMENT

Faimosul artist îi face adesea urări speciale încărcate de iubire, frumoasa brunetă putându-se declara o femeie norocoasă din acest punct de vedere. Mai mult decât atât, Florin Salam nu se dă în lături de a posta imagini cu soția sa care arată impecabil după 3 sarcini.

Cum a început relația dintre manelist și Roxana Dobre

Povestea de dragoste dintre fostul model și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Roxana Dobre și manelistul și-au consolidat relația la scurt timp după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei.

ADVERTISEMENT

Acum, cei doi sunt mai liniștiți ca oricând și par mai hotărâți ca niciodată să mai facă un copil pentru a egala scorul dintre fete și băieți. Partenera manelistului își mai dorește un băiețel.

 

 

 

ADVERTISEMENT