Life

Roxana, fosta nevastă a lui Liviu Guță, s-a recăsătorit la un an de la divorțul de manelist. Cum s-a afișat cu noul ei soț, Ciprian

Roxana, ex-nevasta lui Liviu Guță, s-a recăsătorit la un an de la divorțul de celebrul manelist. Nunta a avut loc în mare secret.
02.10.2022 | 18:32
Roxana fosta nevasta a lui Liviu Guta sa recasatorit la un an de la divortul de manelist Cum sa afisat cu noul ei sot Ciprian
Roxana și Liviu Guță, în 2020, la Teo Show, pe vremea când erau soț și soție. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Mare bucurie s-a așternut în viața fostei neveste a lui Liviu Guță, Roxana! Femeia de care manelistul a divorțat în urmă cu doar un an s-a recompus sufletește!

Roxana, fosta lui Liviu Guță, a devenit mireasă acum 3 săptămâni

Roxana s-a recăsătorit cu mai noul ales al inimii sale, Ciprian Negrea, cu care s-a afișat deja în mediul online. Vedeta este extrem de fericită cu noul ei statut, încercându-și norocul de femeie măritată după o căsnicie eșuată!

ADVERTISEMENT

Nunta fostei partenere a lui Liviu Guță a fost una în mare secret, departe, așadar, de ochii curioșilor. Evenimentul a avut loc în urmă cu trei săptămâni, potrivit declarațiilor pe care aceasta le-a făcut pentru o publicație online.

„Sunt foarte bine acum. Am reușit să îl uit pe Liviu. Am mai vorbit cu el, dar nu pentru a ne împăcă. Avea câteva lucruri la mine pe care trebuia să le ia. Cred în continuare în iubire! M-am căsătorit acum trei săptămâni, am fost mireasă.

ADVERTISEMENT

După ce m-am măritat, Liviu mi-a urat casă de piatră și mi-a spus că se bucura pentru mine. Toate aceste lucrurile i le-a transmis surorii mele și cumnatului la o nuntă. Pe soțul meu îl cunosc de 15 ani. Am copilărit în același cartier”, a declarat Roxana pentru click.ro.

roxana ciprian negrea
Roxana și noul ei soț, Ciprian Negrea. Foto: click.ro

„M-am regăsit, m-am liniștit”

Roxana a stat o perioadă cu gândurile sale după separarea de celebrul manelist. Și-a dorit să poată iubi din nou, să găsească acel bărbat care să nu o mai dezamăgească, alături de care să se simtă cu adevărat fericită.

ADVERTISEMENT

Pentru asta, Roxana și-a pus o dorință în biserică, în noaptea Crăciunului de anul trecut, iar ruga ei se pare că a fost ascultată, căci Dumnezeu i-a scos în cale omul de care avea nevoie.

„M-am regăsit, m-am liniștit și cred că atunci când ești recunoscătoare pentru ceea ce ai Dumnezeu îți da ceea ce îți lipsește”, a mai spus Roxana pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT