Life

Roxana Ghiță de la Survivor România dă de pământ cu concurenții: „Nu te schimbă foamea total”

12.03.2021 | 11:05
Roxana Ghita de la Survivor Romania da de pamant cu concurentii Nu te schimba foamea total
ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță de la Survivor România a ținut să demitizeze cel mai intens vehiculată teorie legată de conflictele din reality-show-ul de la Kanal D: foamea nu poate fi scuza pentru orice comportament!

Fosta concurentă din echipa Războinicilor a vorbit despre experiența ei la Survivor România alături de Lucian și Alin în cadrul unei emisiuni online, unde a lovit voalat în cei care se remarcă prin scandaluri în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Roșcata spune că nu este de părere că foamea poate schimba un om, ci mai degrabă scoate la iveală valorile pe care le are bine înrădăcinate, pe care le ascunde într-o societate normală.

Roxana Ghiță de la Survivor România nu dă vina pe foame pentru anumite comportamente

„Foamea îți amplifică orice stare negativă, dar nu te transformă într-o altă persoană. Nu putem scuza acțiunile coechipierilor noștri pe baza faptului că sunt înfometați și sunt într-un concurs… sălbatic.

ADVERTISEMENT

Undeva, în adâncul lor, astea sunt valorile pe care au încercat să le acopere cândva, în viața de zi cu zi într-o societate normală, dar nu te schimbă foamea total”, a declarat Roxana Ghiță de la Survivor România în emisiunea „Ștafeta mixtă” de pe Youtube.

Alin continuă războiul cu Musty

Și Alin îmbrățișează teoria Roxanei: „Cel mai jignit din această competiție am fost eu: de Moroșanu, de Musty. Cum am reacționat eu? Caracterul tău, indiferent de condițiile severe, nu trebuie să îl pierzi. Eu nu i-am jignit înapoi”.

ADVERTISEMENT

Tot mai mulți concurenți care clachează în competiția din Republica Dominicană dau vina pe foame, pe condițiile vitrege în care trebuie să trăiască, acesta fiind cel mai la îndemână argument pentru cei care nu vor să își asume anumite vorbe sau acțiuni.

Alin, în completarea Roxanei, spune că trebuie să dăm dovadă de bună creștere și stăpânire de sine indiferent de context. Fostul războinic a profitat de faptul că a avut aproape pe Roxana și a vrut să lămurească anumite aspecte legate de conflictul său cu Musty, care a spus despre el că nu a făcut nimic pe insulă.

ADVERTISEMENT