Life

Roxana Ghiță de la Survivor România, foarte apropiată de un Faimos. Fosta concurentă nu s-a ascuns deloc

07.03.2021 | 19:54
Roxana Ghita de la Survivor Romania foarte apropiata de un Faimos Fosta concurenta nu sa ascuns deloc
Roxana Ghiță de la Survivor România, foarte apropiată de un Faimos. Fosta concurentă nu s-a ascuns deloc. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fosta Războiniă de la „Survivor România” , Roxana Ghiță, a publiat o fotografie în care este destul de apropiată de un fost Faimos care a participat la sezonul 1 al celebrului reality show. Cei doi au fost împreună la sala de sport. 

Este vorba despre Raul Cormos, un tânăr de 25 de ani care a trecut și el prin experiența junglei Dominicane, a provocărilor și condițiilor grele impuse de competiția sportivă.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care a părăsit show-ul a fost o accidentare nefericită. Raul ar fi vrut să participe până la capăt, însă starea de sănătate nu i-a permis la momentul respectiv, așa că s-a întors în România mai devreme decât ar fi sperat.

Roxana Ghiță de la Survivor România, foarte apropiată de un Faimos. Fosta concurentă nu s-a ascuns deloc

Tânărul este originar din Baia Mare, dar în prezent locuiește în București, unde lucrează ca antrenor de fitness de mai bine de cinci ani și se pare că una dintre elevele lui este Roxana Ghiță, Războinica eliminată de curând de la reality show-ul difuzat pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cei doi au multe în comun, pentru că eliminarea Roxanei de la „Survivor România” s-a întâmplat din același motiv. Starea ei fizică s-a degradat foarte mult din cauza condițiilor din junglă, așa că medicii au decis că e timpul să plece acasă.

Raul Cormos a explicat, înainte de a părăsi Republica Dominicană în 2020, ce a însemnat pentru el experiența de la Kanal D. „Cred că este pentru prima dată, în această competiție, când am foarte mari emoții. Am câteva fisuri în interiorul genunchiului și nu mai pot continua această competiție.

ADVERTISEMENT

Survivor România a însemnat experiența vieții mele, cu siguranță este ceva unic. Scopul meu competițional a fost să ajung mult mai departe, dar sănătatea este pe primul loc și, din pacate, de ce îți este frică, nu scapi.

Ăsta a fost gândul cu care am plecat de acasă, să nu mă accidentez.(…) Sper să ramâneți cel puțin la fel de uniți, să rămâneți voi, modești, motivați, să câștigați și să ne revedem acasă sănătoși”, a transmis sportivul la momentul respectiv, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Roxana Ghiță, Raul Cormos
Roxana Ghiță se antrenează cu Raul Cormos. Sursa foto: Instagram

Roxana Ghiță, eliminată din cauza problemelor de sănătate

Roxana Ghiță a avut probleme serioase de sănătate în timpul competiției de la Kanal D și, deși ar fi vrut să rămână, acest lucru nu a fost posibil, așa că Daniel Pavel a invocat un Consiliu de urgență, anunțâd plecarea acasă a Războinicei.

„Sunt emoționată și șocată, tremur toată. Văd că s-a făcut echipa mai mare. Bun venit celor noi Războinici. Mă simt foarte copleșită de multe sentimente și mă simt tristă. Mă simt câștigată, am câștigat o echipă pe care nu o aveam. Îi iubesc pe oamenii ăștia foarte tare și o să-mi fie dor de ei”, a transmis Roxana înainte să părăsească show-ul.

ADVERTISEMENT