Life

Roxana Ghiță de la Survivor România, ipostaze intime cu iubitul ei. Cum s-au fotografiat pe Instagram

Roxana Ghiță de la Survivor România s-a fotografiat în ipostaze intime cu iubitul ei.
24.05.2021 | 17:14
Roxana Ghita de la Survivor Romania ipostaze intime cu iubitul ei Cum sau fotografiat pe Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță de la Survivor România s-a fotografiat în ipostaze intime alături de iubitul ei. Cei doi s-au despărțit înainte ca tânăra să plece în Dominicană.

Fosta Războinică a explicat, în cadrul podcastului găzduit de Jador, că s-a împăcat cu iubitul ei după ce a fost eliminată din competiție.

ADVERTISEMENT

Roșcata și-a surprins fanii atunci când a dezvăluit că nu este singură. În timp ce era la Survivor, păreau să existe sentimente între ea și Andrei Dascălu.

Roxna Ghiță de la Survivor România, ipostaze intime cu iubitul ei

Roxana Ghiță a fost una dintre cele mai iubite concurente din cadrul reality show-ului de la Kanal D și ține și acum legătura cu fanii.

ADVERTISEMENT

Tânăra postează zilnic pe contul de Instagram, unde este urmărită de peste 90.000 de persoane. Fosta concurentă a fost la o petrecere alături de alți Războinici, printre care Musty, Lucian Barbu, Sindy și Maria Hîngu.

Se pare că de la petrecere nu a lipsit nici iubitul Roxanei, cei doi fiind foarte apropiați. Cel puțin, așa reiese din postările sportivei.

ADVERTISEMENT

Recent, Roxana a postat o fotografie alături de el, în care se bucurau de câteva momente de relaxare în pat.

Roxana Ghiță și iubitul ei
Roxana Ghiță și iubitul ei. Sursa foto: Instagram

În timp ce era la Survivor, Roxana le-a dat de înțeles fanilor că îl place pe Andrei Dascălu, apoi pe Jador. De altfel, fosta Războinică s-a și întâlnit recent cu manelistul, discutând diverse aspecte din viața lor și despre competiție.

ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță, dezvăluiri incendiare în fața lui Jador

Roxana Ghiță a recunoscut că are iubit în fața lui Jador, care a invitat-o săptămâna trecută în podcastul său. Aceasta i-a spus artistului că a fost interesată de el acum câteva luni, însă acum are o relație și este mai fericită ca niciodată.

„Am o relație în care comunicarea și încrederea sunt acolo, la cote maxime, și nu e gelos. Adică înțelege toată situația, nu e ca și când eu mă dau la tine mereu.

Tu te dai la mine, faci ce vrei, dar (…) Este programator și cântă la pian. Am fost împreună de vara trecută și ne-am despărțit înainte de Survivor”, i-a spus Roxana lui Jador.

Tânăra i-a mai spus lui Jador că nu ar fi refuzat posibilitatea de a fi împreună cu el, dar acum are iubit și situația s-a schimbat. Roxana Ghiță era interesată de cântăreț încă de când se aflau în echipe adverse la Survivor.

„Cumva știam că nu avem voie să ne vedem și să nu te superi, dar m-am gândit că nu merită să risc o pedeapsă ca să ne vedem.

M-am gândit la alte chestii, dar nu la asta. Uite, aveam niște discuții cu Mari despre tine, adică m-a întrebat dacă atunci când ajung în România o să… Că da! (n.r. dacă vrea să fie împreună cu Jador) Dar acum toate lucrurile s-au schimbat”, a mai spus tânăra.

ADVERTISEMENT