Life

Roxana Ghiță de la Survivor România l-a dat uitării pe Andrei Dascălu. Cu cine s-a afișat fosta Războinică

Roxana Ghiță de la Survivor România l-a dat uitării pe Andrei Dascălu, cu care a avut o relație de scurtă durată la scurt timp după finala competiției.
13.08.2021 | 22:06
Roxana Ghita de la Survivor Romania la dat uitarii pe Andrei Dascalu Cu cine sa afisat fosta Razboinica
ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță de la Survivor România l-a dat uitării pe Andrei Dascălu. Cei doi au devenit un cuplu la scurt timp după finalul competiției, însă relația nu a durat prea mult.

Se pare că cei doi nu au rezonat, așa că despărțirea a fost cea mai bună alegere. Roxana a trecut deja mai departe și pare că s-a întors la Rareș, fostul ei iubit.

ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță de la Survivor România l-a dat uitării pe Andrei Dascălu

Roxana Ghiță de la Survivor România a mers mai departe după relația scurtă pe care a avut-o cu Andrei Dascălu. După finalul competiției, cei doi foști Războinici au devenit un cuplu.

Relația dintre ei a durat doar câteva zile din cauza faptului că nu se potriveau, așa cum a recunoscut chiar Andrei. Surse din anturajul lor au declarat că cei doi nu-și mai vorbesc deloc în momentul de față, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Imediat după despărțire, Roxana s-a aflat tot mai des în compania lui Rareș, fostul ei iubit. Aceștia ies împreună aproape mereu și au activități și interese comune.

Tânăra a postat un clip care i-a pus pe fanii ei pe gânduri. Roxana a scris „Mad cute (n.r. Nebun drăguț)” pe InstaStory, însă nu se știe dacă s-a împăcat cu Rareș sau sunt doar prieteni.

ADVERTISEMENT

Cei doi au ieșit la plimbare împreună cu animalele lor de companie, dovadă că petrec mult timp unul în compania celuilalt.

Roxana Ghiță își petrece timpul cu Rareș, fostul ei prieten
Roxana Ghiță își petrece timpul cu Rareș, fostul ei prieten. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Ce spune Andrei Dascălu despre despărțire

Întrebat de ce relația cu Roxana Ghiță nu a rezistat, Andrei Dascălu a fost sincer și a vorbit despre ruptura dintre ei. Au fost împreună doar câteva zile, după care au decis să pună punct scurtei povești de dragoste.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de box a declarat, la momentul despărțirii, că fosta lui coechipieră nu-i mai răspundea la mesaje și nu l-a mai căutat. Acesta spunea atunci că nu o mai așteaptă și o să-și caute altă iubită.

„I-am dat mesaj, nu răspunde, nu știu ce se întâmplă, aștept în continuare pentru că așa sunt eu bun, cuminte și-mi place să aștept, dar n-o să mai aștept mult.

Ar trebui să răspundă la mesaje că daca nu o s-o caut pe alta. Vreau gagică. Și dacă ea nu-mi dă atenție, o să caut pe alta până la urmă”, a declarat finalistul Survivor România.

Tânărul a mai spus că el și Roxana Ghiță aveau o altfel de conexiune înainte să formeze un cuplu și se înțelegeau mult mai bine.

ADVERTISEMENT