Life

Roxana Ghiță de la Survivor România și-a făcut publică relația. Jador, în centrul atenției

Roxana Ghiță de la Survivor România a ajuns în atenția internauților după ce a dezvăluit că are o relație. Fosta concurentă a fost pusă în dificultate când a fost întrebată de Jador.
26.05.2021 | 13:16
Roxana Ghita de la Survivor Romania sia facut publica relatia Jador in centrul atentiei
ADVERTISEMENT

Nu mai este niciun secret că fosta concurentă de la Kanal D a avut o relație apropiată cu rivalul său, care de altfel a mărturisit că și el a plăcut-o foarte mult pe tânără. Între ei nu s-a legat nimic după concurs, asta pentru că tânăra are iubit.

Fosta Războinică și-a făcut publică relația amoroasă după ce a fost eliminată de la Survivor România. Roxana Ghiță nu a vorbit despre partenerul ei de viață, Rareș, însă fanii au început să-i pună tot felul de întrebări care-l includ și pe Jador.

ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță de la Survivor România, pusă în dificultate. A trebuit să aleagă între iubit și Jador

Roxana Ghiță de la Survivor România a fost pusă să aleagă între iubit și Jador. Fosta concurentă a competiției sportive moderate de Daniel Pavel a lăsat totul în aer, fără să ofere un răspuns curioșilor care ar fi vrut să știe mai multe.

Chiar și așa internauții nu s-au oprit aici și au continuat să ”sape”. Roșcata a fost pusă să răspundă și altor întrebări care au mare legătură cu foștii colegi din Republica Dominicană. Ea se iubește cu un programator pe care-l știe din vara lui 2020.

ADVERTISEMENT

„Dacă ai rămâne pe o insulă pustie, pe cine alegi să rămână cu tine – Jador sau Andrei?”, a fost cineva curios să afle. De data aceasta, Roxana Ghiță l-a ales pe Andrei Dascălu, cu care s-a sărutat pe plaja din Republica Dominicană.

Tânăra a reușit să sucească mințile bărbaților de la Survivor România, la un moment dat existând zvonuri că ar forma un cuplu cu Albert. Recent, frumoasa concurentă a dezvăluit că un coleg a încercat să-i intre pe sub piele, dar nu a cedat.

ADVERTISEMENT

Fosta Războinică a povestit că Zanni ar fi insistat și chiar a vrut să o sărute, lucru pe care nu-l cunoștea nimeni. Roxana Ghiță ar fi vrut să păstreze secretul legat de plimbarea avută sub clar de lună cu fostul concurent de la „Chefi la cuțite”.

„Pot să vă explic ce s-a întâmplat. Eram la hotel și mi-a zis hai să ne plimbăm. Of, dar nu vreau să zic chestia asta. Știi care e faza? O să-l pună pe el într-o lumină proastă, serios.

ADVERTISEMENT

A încercat cam mult. Nu am mai deschis subiectul ăsta Zanni cu nimeni. Acum știe toată lumea”, a spus tânăra într-un interviu pe care l-a avut cu Jador, pecanalul de Youtube al cântărețului.

Jador, îndrăgostit de Roxana Ghiță de la Survivor România

Jador nu a negat niciodată că a avut o afinitate pentru Roxana Ghiță, pe care obișnuia să o tachineze atunci când erau la Survivor România. Artistul a mărturisit extrem de sincer ce legătură a avut cu roșcata, cu care este în relații bune.

„Dacă aș zice că nu îmi plăcea Roxana ar zice lumea că… Cum să nu îți placă? Mi-a plăcut că era bună la început, și pe traseu și…”, a declarat fostul Faimos de la Kanal D la un moment dat.

ADVERTISEMENT