Life

Roxana Ghiță de la Survivor România, verdictul despre Războinici. Cine nu are ce căuta în competiție

15.03.2021 | 12:10
Roxana Ghita de la Survivor Romania verdictul despre Razboinici Cine nu are ce cauta in competitie
Roxana Ghiță de la Survivor România a făcut clasamentul celor mai slabi Războinici. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță de la Survivor România și prietena ei, Marilena Ciucurean, ambele eliminate din competiție, au răspuns unei provocări lansate în mediul online și anume să facă un top al celor mai slabi concurenți din echipa Războinicilor.

Cele două fete nu au stat mult pe gânduri și au oferit un top trei al celor care nu aveau ce să caute în reality-show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Roxana și Marilena au făcut acest top din punct de vedere al calităților sportive, nedorind să intre în aspecte care țin de conviețuirea cu aceste persoane în Republica Dominicană.

Roxana Ghiță de la Survivor România dă de pământ cu unii din echipa Războinicilor

Atât Ghiță cât și Marilena Ciucurean consideră că Musty a fost cel mai slab băiat din echipa din care ele au făcut parte, a Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Tot din punctul lor de vedere, nici Sorin nu ar avea ce să caute în această competiție, fiind pe locul al doilea în clasamentul lor al celor mai slabi războinici.

Pe locul trei, Roxana a pus-o pe Deea, dar apoi și-a amintit că a avut o colegă pe nume Mihaela care oricum nu a rezistat mult timp în concurs.

ADVERTISEMENT

Pe cine vede roșcata câștigător

„Am uitat că am avut o colegă Mihaela. Ea nu avea nicio treabă. Poți s-o uiți repede. Îmi era dragă, așa, uneori, dar îmi era și foarte antipatică”, a declarat Roxana Ghiță de la Survivor România în emisiunea lui Alex Mihei de pe Youtube.

Roxana a fost provocată pe urmă să spună numele concurentului pe care îl vede câștigătorul acestei competiții. Roșcata l-a nominalizat pe Marius Crăciun, spre deosebire de buna ei prietenă, Marilena, care a trecut numele lui Culiță Sterp pe foaie.

ADVERTISEMENT

„Și Marius are susținători pentru că a fost la emisiuni de genul”, a spus Roxana Ghiță amintindu-i Marilenei de experiența prin care a trecut acesta la un alt concurs televizat, Ninja Warrior.

„Sper ca Andrei să câștige, dar eu cred că o să câștige Marius”, a declarat Roxana Ghiță la finalul provocării.

 

ADVERTISEMENT