Life

Roxana Ghiță și-a lăsat iubitul pentru Andrei de la Survivor România? Dezvăluirile făcute de Sindy

Se pare că Roxana Ghiță s-a despărțit din nou de iubitul său și ar fi început o relație cu Andrei de la Survivor România.
21.07.2021 | 23:51
Roxana Ghita sia lasat iubitul pentru Andrei de la Survivor Romania Dezvaluirile facute de Sindy
Roxana Ghiță și-a lăsat iubitul pentru Andrei de la Survivor România? Dezvăluirile făcute de Sindy
ADVERTISEMENT

Mai mulți foști concurenți de la Survivor România au plecat într-o scurtă vacanță pe litoralul Mării Negre, la Vama Veche. Aici se pare că s-ar fi format un nou cuplu. Roxana Ghiță și Andrei.

Roxana s-a certat cu iubitul ei chiar înainte de a pleca în Dominicană, dar la întoarcere cei doi s-au împăcat. Dovadă fiind pozele intime postate pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță și-a lăsat iubitul pentru Andrei de la Survivor România

Se pare că Roxana Ghiță l-a dat din nou uitării pe iubitul ei. Dezvăluirea a fost făcută de Sindy. Aceasta spune că în zilele petrecute în Vama Veche între cei doi s-ar fi legat o relație romantică.

“Roxana și Andrei sunt foarte frumoși împreună, se potrivesc. Sunt împreună, s-au cuplat la mare”, dezvăluit Sindy la Ștafeta mixtă.

ADVERTISEMENT

De altfel, amândoi recunoșteau că au avut o conexiune puternică și în timpul concursului.

“Ca fizic, arata foarte bine, nu e nici prea gras nici prea slab. El are o construcție a corpului foarte bună, ca fizic are toate calitățile. Psihologic și emoțional e un bărbat foarte atent, merge. Dar e prea calm, e prea cuminte”, a spus fosta concurentă de la Survivor România, Maria Hîngu.

Ce declara Zanni despre Roxana Ghiță

Zanni nu a avut niciodată o părere foarte bună despre Roxana. Acesta a spus că fosta concurentă accepta avansurile tuturor băieților și a dezvăluit că ar fi încercat să aibă o relație cu bruneta înaintea emisiunii. Câștigătorul Survivor România a spus că nu s-a mai gândit la Roxana, după ce a întâlnit-o pe Marilena. Aceasta nu i-a acordat nicio șansă, așa că tânărul a renunțat și nu i-a mai făcut avansuri.

ADVERTISEMENT

“De la Războinici Roxana Ghiță mergea, m-am dat la ea înainte de Survivor. La ea s-au mai dat și alți băieți și când am văzut că e atât de primitoare, dacă voiai să o atingi nu avea nimic împotriva, dacă voiai să o pupi nu avea nimic împotriva (…)

Apoi m-am uitat și la Marilena, am zis „eu vreau, tu vrei?” și era inabordabilă”, a povestit Zanni, potrivit WowBiz, în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT