Life

Roxana Ghiță și Andrei de la Survivor România s-au despărțit? Gestul făcut de Războinică, după ce iubitul ei s-a pozat cu Maria

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu de la Survivor România s-au despărțit? Gestul făcut de Războinică după ce partenerul ei s-a fotografiat alături de Maria a stârnit curiozitatea internauților.
27.07.2021 | 17:43
Roxana Ghita si Andrei de la Survivor Romania sau despartit Gestul facut de Razboinica dupa ce iubitul ei sa pozat cu Maria
Roxana Ghiță și Andrei de la Survivor România s-au despărțit? Gestul făcut de Războinică, după ce iubitul ei s-a pozat cu Maria. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu s-au despărțit deja, la câteva zile după ce și-au asumat relația? După ce tânărul s-a fotografiat alături de Maria, Roxana a făcut un gest care le-a dat de gândit internauților.

Cei doi foști concurenți de la Survivor România și-au făcut apariția în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă” în calitate de cuplu. Fanii lor se întreabă dacă mai sunt împreună după ce au văzut gestul făcut de Roxana Ghiță.

ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță și Andrei de la Survivor România s-au despărțit? Gestul făcut de Războinică, după ce iubitul ei s-a pozat cu Maria

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu formează un cuplu după Survivor România 2021. Cei doi au avut recent prima apariție publică de când și-au asumat relația, iar fanii sunt de părere că deja s-au despărțit.

Motivul este gestul făcut de Roxana Ghiță după ce iubitul ei s-a fotografiat alături de Maria Chițu. Mai exact, fosta Războinică și-a închis contul de Instagram, pentru că nu este de găsit.

ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță a recunoscut că a fost geloasă pe Maria Chițu. Aceasta părea să fie apropiată de Andrei în timpul petrecerii de unificare de la Survivor România, iar Roxana, privind de acasă, nu s-a simțit tocmai bine.

Niciunul dintre ei nu a vorbit despre subiectul despărțirii, iar fanii sunt nerăbdători să afle vești de la ei în legătură cu relația lor.

ADVERTISEMENT
Roxana Ghiță și-a închis contul de Instagram, după ce Andrei s-a pozat alături de Maria
Roxana Ghiță și-a închis contul de Instagram, după ce Andrei s-a pozat alături de Maria. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Maria Chițu i-a încheiat un nasture lui Andrei la petrecerea de unificare din cadrul reality show-ului. Tânărul i-a dat părul după ureche, iar gestul nu a fost deloc pe placul Roxanei.

„Au venit foarte multe persoane în echipa Războinicilor. Știu ca a fost la unificare, un gest, când i-a dat părul după ureche Mariei.

ADVERTISEMENT

Cu Andrei mă simt destul de geloasă, eu nu sunt geloasă. Maria cred că i-a încheiat un nasture”, a declarat Roxana Ghiță la „Ștafeta mixtă”, potrivit WOWbiz.ro. 

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu s-au apropiat în timpul competiției, însă tânăra a fost nevoită să plece acasă din cauza problemelor medicale.

Între timp, aceasta s-a împăcat cu fostul ei iubit, dar s-a despărțit de el după ce Andrei s-a întors acasă. Roxana și-a dat seama că sentimentele pentru fostul ei coleg nu au dispărut și au dat o șansă relației lor.

ADVERTISEMENT