Life

Roxana Ghiță și Jador de la Survivor România, un cuplu? Anunțul neașteptat făcut de roșcată

16.03.2021 | 12:45
Roxana Ghita si Jador de la Survivor Romania un cuplu Anuntul neasteptat facut de roscata
Roxana Ghiță și Jador de la Survivor România, prieteni foarte buni. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță și Jador de la Survivor România au fost destul de apropiați pe parcursul șederii roșcatei pe insulă, în Republica Dominicană, însă telespectatorii au crezut că tatonările dintre cei doi au fost niște glume.

Tânăra războinică a vorbit mereu în termeni frumoși despre Jador, cu toate că a evitat să spună dacă îl place cu adevărat sau nu.

ADVERTISEMENT

Într-o postare recentă de pe Instagram, Roxana Ghiță a elucidat unul din misterele acestui sezon. Se pare că Jador a curtat-o într-adevăr, iar ea nu ar zice nu.

Roxana Ghiță de la Survivor România recunoaște că a fost curtată de Jador

„Eu după ce m-a curtat Jador 2 luni. Sper să fie bine și să îl revedem cât mai repede în concurs”, a scris Roxana Ghiță de la Survivor România pe Instastory dansând pe una din melodiile celebrului manelist.

ADVERTISEMENT

Dacă va exista ceva între cei doi rămâne de văzut, căci Jador este în continuare concurent în concursul difuzat de Kanal D. 

Cântărețul băcăuan s-a accidenta la începutul acestei luni la genunchi și a fost scos din echipa Faimoșilor. A fost sub atentă supraveghere medicală în tot acest timp, iar de joi, de la următorul joc de recompensă, manelistul va reintra în ringul de luptă căci este apt să fie din nou unul dintre supraviețuitori.

ADVERTISEMENT
roxana ghiță
Roxana Ghiță de la Survivor România a recunoscut că a fost curtată de Jador

„E cel mai sufletist om pe care l-am cunoscut”

Cât despre relația dintre Roxana și Jador, până la declarația de azi de pe Instastory, Roxana a spus că îl vede pe Ionuț ca pe un simplu prieten și că dacă ar fi vrut să formeze un cuplu probabil era cu Andrei Dascălu, de care s-a simțit foarte apropiată, de asemenea.

Chiar dacă în competiție Jador le-a supărat de multe ori pe fete cu glumele și ieșirile sale, cele mai multe nesărate și nepiperate, inclusiv pe Roxana, aceasta a spus că artistul are un suflet mare și nu e ceea ce pare la televizor.

ADVERTISEMENT

„Jador, orice ar face și orice ar spunea, oricât m-ar fi supărat pe mine, este atât de sufletist și atât de bun, e cel mai sufletist om pe care l-am cunoscut. Și îmi pare rău de el…”, este descrierea pe care i-a făcut-o recent Roxana Ghiță lui Jador de la Survivor România.

ADVERTISEMENT