Life

Roxana Ghiță și Musty, întâlnire surprinzătoare după Survivor România. Cum au fost surprinși cei doi

19.03.2021 | 08:56
Roxana Ghita si Musty intalnire surprinzatoare dupa Survivor Romania Cum au fost surprinsi cei doi
Roxana Ghiță și Musty, întâlnire surprinzătoare după Survivor România. Cum au fost surprinși cei doi. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Foștii Războinici Roxana Ghiță și Musty au avut parte de o întâlnire surprinzătoare după „Survivor România”. A fost prima întrevedere dintre cei doi după eliminarea de la celebrul reality show și telespectatorii nu se așteptau să fie în relații bune. 

Tânăra a spus despre fostul ei coleg că era „veriga slabă” pentru echipa albastră și că nu își ajuta foarte mult coechipierii, așa cum susținea el în cadrul emisiunii. Roxana Ghiță i-a luat apărarea lui Alin Sălăjean în conflictul pe care l-a avut, la un moment dat, cu fratele lui Kamara.

ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță și Musty au fost eliminați pe rând din cadrul show-ului de supraviețuire, tânăra fiind nevoită să plece din cauza unor probleme medicale. 

Roxana Ghiță și Musty, întâlnire surprinzătoare după Survivor România. Cum au fost surprinși cei doi

Roxana Ghiță și Musty au avut parte de o întâlnire surpiză în cadrul unei emisiuni TV, după ce amândoi au fost eliminați, pe rând, de la „Survivor România”. Cu doar câteva zile în urmă, roșcata a spus despre fratele lui Kamara că era „veriga slabă” a echipei și că nu îi ajuta prea mult pe colegi.

ADVERTISEMENT

Invitată la „Ștafeta mixtă”, Roxana Ghiță a dat ochii cu Musty, care a făcut un gest total neașteptat, dat fiind criticile pe care i le-a adus tânăra cu doar o zi în urmă. Fostul Războinic a îmbrățișat-o pe roșcată, oar ea a răspuns în același mod.

Mai mult, Musty nu pare să fie supărat din cauza declarațiilor Roxanei și s-a bucurat foarte mult să o vadă în „civilizație”, departe de jungla Dominicană. „Doamne, Roxana, te văd aici, în civilizație”, i-a transmis acesta, potrivit wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT
Roxana Ghiță și Musty, Survivor România
Roxana Ghiță și Musty, prima revedere după Survivor România. Sursa foto: wowbiz.ro

Roxana Ghiță a spus adevărul despre Războinici

„Era mai bun pe traseu, a mai evoluat, să zicem puțin. Nu putea să se concenteze, se enerva ușor, dar și-a îmbunătățit jocul. Nu sunt tristă că a ieșit Musty, e veriga toxică

Băieții de la noi chiar ne-au respectat. Ne uitam la certurile Faimoșilor și nu ne venea să credem.
Eu în seara în care Musty și Alin eram la spital. Mi se pare că nu a facut atât de multe lucruri pe cât se laudă.

ADVERTISEMENT

El ne-a ajutat în primele două săptamâni, dar apoi nu a mai contribuit atât de mult. El nu a pus pereți, noi toți știam să tăiem cocos. Nu stătea degeaba, dar tot timpul făcea lucruri pe care și noi știam să le facem. Alin se ducea, tăia lemne, ajuta să facem uscătorul, a săpat nisip cu mâinile.

Tăiatul cocosului era monopolizat de Musty, iar făcutul focului era monopolizat de Sorin, iar apoi ne scoteau ochii. Mi-a povestit Andrei după ce m-am întors de la spital că Alin și Musty s-au certat ca două femei”, a declarat Roxana Ghiță la „Teo Show”.

ADVERTISEMENT