Life

Roxana Ghiță de la Survivor România, adevărul despre relația cu Jador într-un interviu sincer: „Mi-a ridicat moralul des”

24.03.2021 | 14:05
Roxana Ghita de la Survivor Romania adevarul despre relatia cu Jador intrun interviu sincer Mia ridicat moralul des
Roxana Ghiță de la Survivor România are acum o părere bună despre Jador. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță de la Survivor România a vorbit despre relația cu Jador, cel cu care era precum șoarecele și pisica în Republica Dominicană, dar și despre lucrurile mai puțin știute ale show-ului de la Kanal D, într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.

Războinica ne-a mărturisit ce i-a plăcut și ce nu i-a plăcut la Survivor România, cu ce a rămas din această experiență, cine merită să câștige și cu cine ar alege să stea pe o insulă pustie dacă ar fi obligată.

ADVERTISEMENT

Carismatica fostă concurentă a avut numai de câștigat în urma participării în acest reality-show, iar odată ce acesta s-a încheiat pentru ea se va reapuca de studiile care au intrat în stand-by pentru o perioadă.

Roxana Ghiță de la Survivor România: „Jador este la fel și în fața și în spatele camerelor”

-Ce ți-a plăcut și ce nu ți-a plăcut la Survivor România? Ce ai învățat din această experiență?

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut că am fost pusa în situații extreme și mi-am demonstrat că pot trai fară nimic, fară mâncare, prieteni, tehnologie. Nu mi-a plăcut că intram foarte ușor într-o rutina. Am învățat că lucrurile care iți lipsesc atunci când nu le ai sunt cele nesemnificative. Mie îmi era foarte dor să conduc. Nu m-aș fi gândit niciodată că daca nu aș avea nimic îmi vă fi dor de acest lucru. Mă gândeam că îmi vă fi dor de persoane, dar mi-a fost mai dor de acțiunile pe care eram libera să le fac în viața mea normală.

-Scenariu: dacă pe lumea aceasta ai mai rămâne doar tu și încă o persoană, iar acel om este unul dintre concurenții de la Survivor, cu cine ai vrea să stai pe o insulă pustie și de ce?

ADVERTISEMENT

Cu Marilena Cuciurean, pentru că suntem foarte bune prietene și sunt convinsa că ne-am distra super bine. Și în condițiile de la Survivor România, în situațiile tensionate noi întotdeauna reușeam să destindem atmosfera și era frumos. Avem multe în comun, avem un tip de gândire asemănător, avem interese și preocupări comune. Este o prietenie care se dezvoltă frumos.

-Cum este Jador în afara camerelor de luat vederi? Ați fost ca șoarecele și pisica, iar recent ai declarat că îți este și el drag, chiar dacă ți se părea enervant uneori.

ADVERTISEMENT

M-am surprins să descopăr că Jador este o persoana foarte plăcuta. Este la fel și în fata și în spatele camerelor, poate puțin mai exuberant când acestea sunt pornite. Mi se pare o persoana cu mult umor, care te ajută în anumite condiții. Mie mi-a ridicat moralul foarte des, mai făcea o gluma, zicea ceva care iți dădea de gândit și mă făcea să rad, ceea ce echipei mele nu prea îi placea. Dar la joc, când totul este
foarte tensionat, ai nevoie de ceva care să te ajute să mai eliberezi din tensiune.

roxana ghiță
Roxana Ghiță a fost una din cele mai carismatice concurente de la Războinici

Maria de la Războinici, percepută greșit de telespectatori

-Care este concurentul sau concurenta pe care publicul o percepe greșit? Cine nu reușește să transmită așa cum este pe micul ecran?

Măria Hingu este o persoana glumeață, știe să facă orice lucru, face focul, taie lemne, știe să construiască. Are și îndemănare la final. Noi îi spuneam , este o persoana foarte grijului și cu multă energie. Mie îmi place foarte mult de ea și mi se pare că publicul o percepe diferit pentru că este în grup cu Sorin și Mellina și ar trebui să fie percepută separat.

Pe cine vede Roxana câștigător: „Înainte credeam că va câștiga Marius…”

-Ce planuri ai după Survivor? Ce proiecte personale, profesionale pregătești?

Îmi voi relua studiile, mi-am înghețat semestrul în acest an universitar. Mă voi reîntoarce la antrenamentele mele până atunci. Pe plan personal nu-mi fac planuri, las totul să se întâmple de la sine. Vreau să mă dezvolt cât mai mult că persoană.

-Cine crezi că va câștiga și cine vrei să câștige?

Acum este una și aceeași persoana. Înainte credeam că vă căștiga Marius, are șanse, dar acum cred că Albert tronează în tabăra Războinicilor. Eu îl văd pe Albert câștigător și m-aș bucura foarte mult să fie el.

ADVERTISEMENT