Life

Roxana Ghiță visează la o relație cu Andrei Dascălu de la Survivor România: ”M-am deschis foarte repede”

05.03.2021 | 16:26
Roxana Ghita viseaza la o relatie cu Andrei Dascalu de la Survivor Romania Mam deschis foarte repede
Roxana Ghiță visează la o relație cu Andrei Dascălu de la Survivor România: ”M-am deschis foarte repede”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță a mărturisit după eliminarea de la Survivor România 2021 care este natura relației cu Andrei Dascălu, care a rămas în competiția sportivă de la Kanal D. Tânăra visează la o iubire alături de Războinic, mai ales că există chimie în situația lor. 

Fosta concurentă din Republica Dominicană a spus tot adevărul despre relația cu tânărul boxer originar din Constanța. Cei doi s-au apropiat destul de mult în ultima perioadă, fosta Războinică mărturisind că s-a deschis foarte mult în fața colegului ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Roxana Ghiță spune că și-ar dori ca Andrei Dascălu să ajungă în marea finală de la Survivor România, având numai cuvinte de laudă la adresa tânărul de 22 de ani pentru care a început să aibă sentimente.

Roxana Ghiță, totul despre relația cu Andrei Dascălu de la Survivor România

Fosta concurentă de la Survivor România speră să se revadă cu Andrei Dascălu la încheierea competiției prezentate de Daniel Pavel și de ce nu, să înceapă o frumoasă poveste de iubire, mai ales că s-au sărutat la un moment dat pe plajă.

ADVERTISEMENT

„Cred că mai mult Andrei mi-a urcat moralul decât Mihaela. Cu Mihaela nu am avut foarte multe conversații. Însă pe Andrei l-am simțit foarte aproape de oamenii nu care stau eu în general în România.

Chiar am împărtășit foarte multe lucruri și era o persoană nouă în grup, indiferentă la bisericuțele care existau, la ce strategii se făceau. M-am bucurat foarte tare că l-am avut în echipă. A fost o persoană în fața căreia m-am deschis foarte repede.

ADVERTISEMENT

E foarte greu să spun ce se va întâmpla de azi în patru luni, eu chiar sper ca Andrei să ajungă în finală, să câștige, de ce nu, Survivor.

Probabil s-ar fi întemeiat ceva, ideea e că din cauza problemelor mele de sănătate nu am mai putut să mă gândesc la nimic altceva decât la mine, să îmi revin.

ADVERTISEMENT

S-a risipit așa orice… Se înfiripase așa la început, dar e o persoană foarte dragă și clar o să ne mai vedem. Îl duce capul, e carismatic, doar că e puțin interiorizat în el și nu cred că este neapărat un impas că am plecat.

Sper să fie un moment în care să se deschidă. Are ce să ofere. Ăsta este testul lui la Survivor. Să se deschidă și personal”, a declarat Roxana Ghiță după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT