Life

Roxana Hulpe a născut! Vedeta de la Pro TV este în culmea fericirii: „Zora, fetița răsăritului de nota 10”

Roxana Hulpe a născut. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară și a povestit prin ce emoții a trecut la venirea pe lume a fiicei sale.
02.02.2023 | 15:04
Roxana Hulpe a nascut Vedeta de la Pro TV este in culmea fericirii Zora fetita rasaritului de nota 10
Roxana Hulpe a născut Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe a devenit mamă! Prezentatoarea știrilor Pro TV a devenit mamă pentru prima dată pe data de 1 februarie.

Roxana Hulpe a născut! Vedeta de la Pro Tv e mamă pentru prima dată

Aceasta a mărturisit că a trecut printr-un adevărat carusel de emoții în ziua în care a venit pe lume fiica ei.

ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe a mărturisit și cum a numit-o pe fetița ei, anume Zora, care s-a născut la primele ale dimineții, chiar la răsărit.

Roxana Hulpe a numit-o pe fiica ei o adevărată minune de la Dumnezeu și a spus că ea și soțul ei sunt cei mai fericiți că au devenit părinți, dar și prietenii lor se bucură foarte mult pentru noul lor statut.

ADVERTISEMENT

”Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul”, a spus aceasta, conform Pro TV.

ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe, mari emoții pentru nașterea fiicei sale

Prezentatoarea de la Pro TV a mărturisit că a avut foarte multe emoții intense și a ținut să le mulțumească și tuturor celor care s-au rugat pentru ei.

„Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe și iubitul ei s-au căsătorit la nici măcar o lună de la momentul în care și-au anunțat logodna. Aceștia au făcut petrecerea pe un lac din Cluj Napoca.

Bogdan Rădulescu este soțul prezentatoarei de la Pro TV și acesta  este unul dintre fondatorii festivalurilor Untold și Neversea de la noi din țară, așa că banii nu sunt o problemă pentru el.

ADVERTISEMENT
Tags: