Life

Roxana Hulpe are un nou iubit. Știrista de la Pro TV s-a despărțit de chef Alex Petricean, înainte de nuntă

Prezentatoarea de la Pro TV Roxana Hulpe are un nou iubit după ce s-a despărțit de Alex Petricean, cel cu care urma să meargă la altar. Cine este bărbatul care o face fericită.
07.06.2022 | 10:45
Roxana Hulpe are un nou iubit Stirista de la Pro TV sa despartit de chef Alex Petricean inainte de nunta
Roxana Hulpe are un nou iubit. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe are un nou iubit după ce s-a despărțit de cel cu care trebuia să se mărite! Iată cu cine are o relație acum.

Cu cine se iubește Roxana Hulpe de la Pro TV

După ce s-a despărțit de chef Alex Petricean, Roxana Hulpe și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Acum, vedeta de la Pro TV are o relație cu Bogdan Rădulescu.

ADVERTISEMENT

Relația lor este deja una oficială, prezentatoarea știrilor Pro TV fiind cea care a postat imagini cu noul său iubit pe rețelele de socializare. Toate imaginile în care apărea fostul său partener de viață au fost șterse.

Bogdan Rădulescu este co-fondator la Rethink Romania, un proiect al antreprenorilor români concentrat pe a ne schimba țara în următorii 30 de ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, grupul se concentrează pe fenomenul migrației și pe realizarea unor studii de specialitate pentru a explica mentalitate românilor.

Roxana Hulpe și iubitul
Roxana Hulpe și iubitul. Foto: Facebook

Roxana Hulpe trebuia să se căsătorească cu fostul iubit

Alex Petricean și prezentatoarea știrilor Pro TV trebuiau să se căsătorească, dar pandemia le-a pus capăt planurilor.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, nu a mai avut loc nicio nuntă, deoarece cuplul și-a spus adio. Aceștia trebuiau să se căsătorească în luna mai a anului 2020, dar toate evenimentele au fost atunci amânate din cauza riscului prezentat de coronavirus.

Alexandru Petricean și Roxana Hulpe s-au cunoscut datorită profesiilor lor, jurnalista fiind trimisă pe teren să facă un material după ce acesta câștigase titlul de cheful anului.

ADVERTISEMENT

“Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai (n.r. 2020), dar nu mi s-a arătat (…) Eu cu Alex ne-am cunoscut acum doi ani.

La o filmare, în bucătărie, evident, după ce el câștigase Chef-ul anului la Gault&Millau. Am mers să fac un material, rugată fiind de cineva din redacție pentru că eu nu mă ocup de acest domeniu. Eu sunt pe educație și social.

‘Hai măi, du-te, că o să fie drăguț, uite băiatul acesta a câștigat un premiu, e pentru prima dată când Gault&Millau vine în România, du-te și tu’. Am mers”, a povestit Roxana Hulpe pentru life.ro.

ADVERTISEMENT