Life

Roxana Hulpe de la Pro TV, detalii după cununia civilă pe lac! Cine face mâncare și spală vasele acasă

Roxana Hulpe de la Pro TV, detalii după cununia civilă pe lac! Ce spune despre proaspătul ei soț, Bogdan Rădulescu, și cine face mâncare acasă la ei.
04.10.2022 | 23:22
Roxana Hulpe de la Pro TV detalii dupa cununia civila pe lac Cine face mancare si spala vasele acasa
Roxana Hulpe de la Pro TV, detalii după cununia civilă pe lac! Cine se ocupă de gătit și vase. foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe de la Pro Tv a dat mai multe detalii despre viața de femeie căsătorită, după ce la începutul toamnei s-a căsătorit cu iubitul ei, Bogdan Rădulescu.

Roxana Hulpe de la Pro TV, detalii după cununia civilă pe lac! Cine se ocupă de gătit și vase

Roxana Hulpe de la Pro TV se bucură de viața de femeie căsătorită. Aceasta a dezvăluit că atât ea, cât și soțul ei fac treabă acasă și niciunul nu se ferește de responsabilități.

ADVERTISEMENT

Ambii spală vasele, ambii se ocupă de rufe și de curățenia casei lor. În ceea ce privește mâncarea, Roxana Hulpe a recunoscut că primesc pachete de acasă, de la părinți și bunici.

„Amândoi spălăm rufe, amândoi gătim, amândoi facem ordine, nu sunt împărțite sarcinile, ne simțim și facem cum ne vine”, a povestit vedeta de la Pro TV la Tv Mania.

ADVERTISEMENT

Soțul vedetei de la Pro TV se împacă bine cu programul ei, ambii fiind persoane foarte ocupate. Roxana Hulpe și alesul inimii sale își petrec serile împreună, iar zilele la muncă.

„Soțului meu cred că îi convine de minune programul meu pentru că în weekend poate să doarmă până târziu, eu nefiind acasă, iar în timpul săptămânii amândoi suntem ocupați de dimineață până seara.

ADVERTISEMENT

Ne întâlnim acasă și ne sincronizăm perfect. Nu e niciun efort pe nicio parte, lucrurile se așează natural, profesional și personal, iar atunci totul e o bucurie”, a mai povestit vedeta despre viața de după căsătorie.

Roxana Hulpe, de la Pro Tv, cererea în căsătorie perfectă. S-a căsătorit civil pe un lac

Roxana Hulpe de la Pro TV a avut o nuntă de vis pe lac, în Cluj. Și cererea în căsătorie pe care a plănuit-o iubitul ei a fost tot în orașul natal al știristei, pe terenul de fotbal.

ADVERTISEMENT

Cununia civilă a fost una de poveste, a mărturisit Roxana Hulpe.

„În august am fost cerută în căsătorie și nu pe orice stadion, ci acasă, la Cluj, fără să anticipez așa ceva și a fost pe sufletul meu.

Vara s-a încheiat tot cu prietenii aproape, tot acasă, aproape de lac, la cununia civilă care a fost de poveste”, a mai spus vedeta de la Pro TV.

ADVERTISEMENT