Life

Roxana Hulpe de la știrile Pro TV s-a logodit. Locul special unde iubitul, Bogdan Rădulescu, i-a cerut mâna

Roxana Hulpe, una dintre vedetele postului de televiziune Pro TV, a fost cerută în căsătorie de partenerul de viață. Unde a primit inelul frumoasa blondină.
04.08.2022 | 12:08
Roxana Hulpe de la stirile Pro TV sa logodit Locul special unde iubitul Bogdan Radulescu ia cerut mana
Roxana Hulpe s-a logodit cu iubitul. În ce loc a primit inelul vedeta de la Pro TV. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea s-a logodit cu Bogdan Rădulescu, omul de afaceri care o face fericită de ceva vreme. Momentul special unde iubitul i-a oferit inelul de logodnă s-a desfășurat în locurile natale ale știristei de la Pro TV.

Roxana Hulpe s-a logodit cu iubitul. În ce loc a primit inelul vedeta de la Pro TV

Roxana Hulpe și partenerul de viață s-au logodit în urmă cu puțină vreme la festivalul Untold, care are loc în Cluj-Napoca. Vedeta este născută în zonă, în localitate Gilău, cererea în căsătorie fiind și mai specială datorită acestui fapt.

ADVERTISEMENT

„Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, este mesajul transmis de prezentatoarea de la Pro TV, pe contul personal de Instagram.

„Felicitări! O viață în doi plină de fericire și iubire”, este mesajul lăsat de Ramona Păun pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Felicitări! Să fiți fericiți 1.000 de ani”, a completat Ana Ionescu, soția artistului Tudor de la Fly Project.

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu formează un cuplu de o perioadă destul de scurtă, în pandemie frumoasa blondină făcându-și planuri de nuntă cu fostul partener de viață, Alex Petricean de la MasterChef.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV se iubește în momentul de față cu omul de afaceri care a înființat festivalurile Untold și Neversea. Partenerul tânărului născut în Iași este un alt bărbat prolific din această industrie, Edy Chereji.

Cine este iubitul prezentatoarei Roxana Hulpe

Iubitul Roxanei Hulpe a crescut la Oradea încă de când avea un an și jumătate, dar a urmat cursurile unei facultăți din Cluj-Napoca. Timp de 5 ani a lucrat în cele mai bune agenții de publicitate din Transilvania.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Bogdan Rădulescu a pornit propria afacere și a pus bazele unei firme care de câțiva ani organizează două dintre cele mai importante festivaluri din România.

ADVERTISEMENT