Life

Roxana Hulpe, despre momentul în care a aflat că va fi mamă. Cum i-a spus soțului, Bogdan Rădulescu

Roxana Hulpe, dezvăluiri despre ziua în care a aflat de sarcină. Cum a primit vestea partenerul de viață, Bogdan Rădulescu.
10.11.2022 | 12:40
Roxana Hulpe despre momentul in care a aflat ca va fi mama Cum ia spus sotului Bogdan Radulescu
Roxana Hulpe, dezvăluiri despre ziua în care a aflat de sarcină. Cum a primit vestea soțul său, Bogdan Rădulescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a discutat deschis despre momentul în care a aflat că va fi mamă pentru prima oară. Cum i-a spus soțului și unde se afla prezentatoarea de la Pro TV când și-a făcut, din senin, un test de sarcină.

Roxana Hulpe, dezvăluiri despre ziua în care a aflat de sarcină. Cum a primit vestea soțul său, Bogdan Rădulescu

Roxana Hulpe urmează să aducă pe lume primul său copil. Vestea că va fi mamă a fost confirmată pe 3 iunie 2022, când vedeta se afla pe litoralul românesc alături de partenerul de viață, Bogdan Rădulescu, și alți prieteni.

ADVERTISEMENT

„Pe 3 iunie însă, am simțit nevoia să fac un test de sarcină, pur și simplu asta am simțit, deși știam că e aproape imposibil, eu având și niște probleme. Zis și făcut: pozitiv.

Eram la masa de prânz, într-un local din Mamaia, evident că nu m-am abținut, soțul meu vorbea la telefon și i-am așezat testul în față.

ADVERTISEMENT

S-a blocat, a tras niște aer proaspăt de pe plajă, unde a mers singur, iar ce a urmat a fost un val de bucurie și dragoste. Așa a fost să fie, la 48 de ore de la suflatul în lumânări, dorința avea deja formă clară.

A fost ceva de genul: el, cu ochii în lacrimi, «ies la o plimbare pe plajă, revin!». S-a și întors”, a explicat Roxana Hulpe pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe și dorința de ziua de naștere

Prezentatoarea de la Pro TV a mai declarat că anul acesta de ziua sa de naștere, pe 1 iunie 2022, și-a pus o dorință la miezul nopții: aceea de a fi mamă. Iată că la numai două zile distanță acest lucru avea să se îndeplinească.

Roxana Hulpe își amintește că a purtat o rochie lungă albă și o coroniță din flori albe, făcută de o prietenă apropiată. Invitații s-au simțit foarte bine la aniversarea blondinei și chiar au glumit că e vorba de o mini nuntă.

ADVERTISEMENT

O lună mai târziu vedeta era cerută în căsătorie pe stadioul din Cluj-Napoca, unde s-a ținut festivalul UNTOLD, organizat chiar de partenerul de viață. Nunta a fost programată pentru septembrie și a fost una de vis.

ADVERTISEMENT