Life

Roxana Hulpe pleacă de la Pro Tv, în prenatal. Cine îi ia locul celebrei prezentatoare tv

Roxana Hulpe, îndrăgita prezentatoarea a știrilor de la Pro Tv pleacă din trust, cel puțin pentru o perioadă de timp. Anunțul a fost făcut de colegul ei, Cosmin Stan.
11.12.2022 | 18:44
Roxana Hulpe pleaca de la Pro Tv in prenatal Cine ii ia locul celebrei prezentatoare tv
Roxana Hulpe pleacă de la Pro Tv. Vedeta se pregătește să devină mamă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe se pregătește să devină mamă. Mai este foarte puțin până când vedeta își va strânge în brațe copilul, așa că a fost nevoită să renunțe la job-ul de prezentatoare tv, pentru a inta în prenatal.

Roxana Hulpe pleacă de la Pro Tv

Anunțul a fost făcut în primă fază de colegul său de la pupitrul Ștrilor Pro Tv, Cosmin Stan.

Acesta speră ca Roxana Hulpe să se întoarcă cât mai repede în platou și totodată i-a transmis și o urare emoționantă colegei sale.

ADVERTISEMENT

”Îi dăm de astăzi un mic răgaz colegei @roxanahulpe ca să se pregăteasca pentru marea minune care va apărea în viața ei dar o așteptăm repede înapoi la @stirileprotvro !

Să te bucuri de fiecare clipă din noua ta viață care va începe imediat”, a fost mesajul postat pe Instagram, de Cosmin Stan.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Roxana Hulpe, care a acumulat 20 de kilograme pe tot parcursul sarcinii, a confirmat faptul că pentru moment, aceasta nu va mai putea fi văzută pe post, odată cu întărea în concediul prenatal.

Mesajul transmis de Roxana Hulpe

Prezentatoarea tv susține că deși este extrem de fericită că în curând îți va strânge în brațe fetița, simte și un nod mare în gât, având în vedere că pentru ea, cei de la Pro Tv sunt precum o familie, de ani de zile.

ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe le-a mulțumit tuturor care au susținut-o în toți anii de activitate și speră să revină cât mai curând în platoul știrilor de la Pro Tv.

”E multă bucurie, dar cu un nod mare în gât, căci aici e acasă. De ani de zile suntem împreună atât #peteren cât și la jurnal weekend de weekend și e bucurie și plăcere.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc că sunteți! Abia aștept să ne revedem!”, a fost mesajul transmis de Roxana Hulpe.

Cine o va înlocui pe Roxana Hulpe la pupitrul Știrilor Pro Tv

Prezentatoarea tv a ținut să le transmită fanilor săi și cine îi va ține locul. În postarea sa, aceasta susține că Andreea Marinescu și Lavinia Petrea se vor afla la pupitrul știrilor și în weekend.

Ele vor face echipă cu prezentatorul tv Cosmin Stan atât sâmbătă, cât și duminică.

”Până atunci însă minunatele mele colege @andreeamarinescu.official și @laviniapetrea vor avea alarmă și în weekend, nu doar în timpul săptămânii, pentru că vor face echipă cu Cosmin în fiecare sâmbătă și duminică”, a mai adăugat aceasta.

Amintim că Roxana Hulpe a fost cerută în căsătorie chiar în această vară de iubitul său, Bogdan Rădulescu, iar momentul a fost unul cât se poate de emoționant pentru amândoi.

ADVERTISEMENT