Life

Roxana Ionescu face sărbătorile fără soț: „O să fim puțin despărțiți”

Deși îndrăgostiți nebunește, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu vor petrece sărbătorile de iarnă separat. Totuși, vedeta nu este supărată.
09.12.2022 | 12:59
Roxana Ionescu face sarbatorile fara sot O sa fim putin despartiti
Roxana Ionescu și soțul său nu vor petrece sărbătorile împreună. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Ionescu a renunțat la viața sa din București pentru a se muta la Timișoara alături de alesul inimii sale, dar sărbătorile de iarnă le vor petrece separat. Vedeta a mărturisit ca soțul său are foarte multă treabă și muncește chiar și de Crăciun și de Revelion.

Roxana Ionescu și soțul său vor petrece sărbătorile separat

Din iubire, Roxana Ionescu a renunțat la viața sa din București și s-a mutat alături de soț la Timișoara. Acum, întoarsă în Capitală pentru un eveniment monden, vedeta recunoaște că nu se mai vede făcând zilnic față aglomerației.

ADVERTISEMENT

„Mai greu în București, este foarte aglomerat. Era și când eu m-am mutat, în 2018, dar acum parcă e și mai aglomerat.

Acum m-am îndrăgostit de Timișoara și este mult mai bine acolo. Clar îmi văd viața acolo pentru că este Tinu”, a spus Roxana Ionescu la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă se declară complet îndrăgostită de Tinu Vidaicu, Roxana Ionescu va petrece sărbătorile de iarnă fără el, deoarece programul bărbatului este unul încărcat.

„O să fim puțin despărțiți. El o să aibă foarte multe concerte. O să pună muzică și de Crăciun și de Revelion, iar eu o să rămân să susțin clubul și familia”, a dezvăluit Roxana Ionescu.

ADVERTISEMENT

Totuși, vedeta nu se supără, din contră, își susține partenerul în toate și este de părere că pot petrece la fel de bine și după.

„Îl încurajez să facă ceea ce trebuie să facă. Noi tot timpul ne sărbătorim. Dacă n-o să fim în noaptea dintre ani împreună, pe 1 facem mega petrecere”, a declarat vedeta.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba despre rezoluțiile pentru 2023, Roxana Ionescu preferă să nu le verbalizeze. De menționat este, însă, că de când s-au căsătorit, ea și Tinu Vidaicu au mărturisit în repetate rânduri că își doresc să devină părinți.

„Eu sunt superstițioasă și nu spun ce dorințe am, dar toată lumea știe cam ce dorințe avem”, a încheiat Roxana Ionescu.

ADVERTISEMENT