Life

„Mama Natură” s-a făcut femeie de casă, deşi are o relaţie mai mult decât tumultoasă!

Frumoasa Roxana Ionescu face naveta între Bucureşti şi Timişoara pentru a fi alături de iubitul eu!
23.02.2018 | 11:56

Apărea pe la toate emisiunile de can can. Era o avevărată apariţie. Frumoasă, veselă, voluptoasă. De ceve vreme însă, a dispărut din showbiz, iar motivul este unul simplu. S-a îndrăgostit. Vorbim despre Roxana Ionescu, care trăieşte o poveste de dragoste aparte, cu un bărbat din Timişoara de care s-a despărţit de mai multe ori.

Roxana Ionescu, supranumită „Mama Natură” de atât de mulţi români iubitori de frumos,
are o relaţie de dragoste cu Tinu Vidaicu, din Timişoara. De altfel, vedeta a şi locuit acolo în ultima perioadă.

„De când ne-am mutat împreună, i-am descoperit toată lenjeria. Eu prefer să fac tot ce ţine de casă, pentru că sunt puţin obsedată. Dar recunosc că şi el mă ajută, face cumpărături”, detaliază Roxana.

„Mama Natură” nu se sfieşte să povestească despre istoricul tumultuoas al poveştii de iubire. „Între noi este ceva puternic pentru că altfel nu ne-am fi împăcat de atâtea ori. Am avut câteva pauze pe durata relaţiei. Când eram despărţiţi, m-am gândit tot timpul la el. Ne-am împăcat de aproape un an. Acum ne înţelegem foarte bine”, spune vedeta.

Dovada cea mai clară că lucrurie sunt serioase este faptul că Roxana i-a cunoscut pe părinţii lui Tinu. „Ei sunt mai nerăbdători ca noi să ne căsătorim. Dar noi nu ne grăbim. Nu ne-am logodit, iar frumuseţea relaţiei nu ţine de inel”, mărturiseşte Roxana Ionescu.
Voluptoasa vedetă nu s-a hotărât încă să se stabilească definitiv la Timişoara, aşa că face neveta între Timişoara şi Bucureşti. 

Tags: