News

Roxana Ionescu, șantajată! Ce a pățit ”Mama Natură”

19.12.2020 | 17:19
Roxana Ionescu santajata Ce a patit Mama Natura
Roxana Ionescu, prinsă în jocurile unui șantaj. Ce a pățit ”Mama Natură”
ADVERTISEMENT

Roxana Ionescu s-a lovit de o problemă complicată. Vedeta de televiziune a dispărut de tot de pe rețelele de socializare unde are sute de mii de admiratori.

Soțul acesteia,Tinu Vidaicu, a dat anumite explicații despre situația întâmpinată de ”mama natură”. Deși problema este una gravă, cei doi s-au ținut de glume.

ADVERTISEMENT

Totul a început după ce Roxana Ionescu a dispărut dintr-o dată de pe contul de Instagram, iar acest lucru a atras imediat atenția fanilor ei, conform spynews.

Ce a pățit Roxana Ionescu pe Instagram?


Vedeta nu a scăpat din ghearele hackerilor și a fost nevoită să își închidă contul de Instagram. După ce prietenii au observat că aceasta lipsește cu desăvârire de pe rețelele de socializare au început să se îngrijoreze. Soțul Roxanei a venit cu explicații.

ADVERTISEMENT

„Cu Instagramul Roxanei s-a întâmplat un hack.”, a spus Tinu Vidaicu, într-un InstaStory.

Declarația a fost susținută de soția lui, aflată lângă el la acel moment. Cei doi erau bine dispuși și au glumit pe seama celui care a spart contul. I-au arătat hackerului o bancnotă de 500 de euro și i-au transmis că nu o va primi niciodată pentru că ei nu acceptă să fie șantajați pentru un cont furat.

Tot mai multe vedete se confruntă cu astfel de probleme în ultimul timp. În urmă cu doar câteva zile, Alina Eremia s-a plâns de un incident asemănător. Artista a rezolvat destul de repede problema și și-a recuperat contul.

ADVERTISEMENT

Roxana Ionescu, șantajată de un hacker. A pățit-o și Donald Trump

donald trump
Sursa foto: hepta.ro

Procurorii din Olanda care au cercetat un caz de infracțiune cibernetică au confirmat că lui Donald Trump i-a fost spart contul de Twitter în luna octombrie. Se pare că hackerul doar a ghicit parola președintelui american și că nu a întreprins acțiuni malițioase în momentul în care a intrat pe contul acestuia.

Presa olandeză scrie că Victor Gevers a reușit să se logheze cu contul de Twitter al lui Donald Trump în data de 16 octombrie. Acesta ar fi ghicit parola: „maga2020!”. Este vorba de un acronim al sloganului de campanie de la alegeri al acestuia – „Make America Great Again”.

ADVERTISEMENT
Tags: