Life

Roxana Marinescu șochează. A avut sau nu coronavirus? Vedeta cere să i se facă dreptate

26.05.2020 | 12:35
Roxana Marinescu socheaza A avut sau nu coronavirus Vedeta cere sa i se faca dreptate
ADVERTISEMENT

Roxana Marinescu Schwartz, prima vedetă din România diagnosticată cu noul coronavirus, a postat un mesaj debusolant pe Facebook.

Roxana Marinescu, rezultat negativ la testare

Conform textului scris de soția medicului estetician Victro Schwartz, nu mai e clar nici pentru ea dacă a avut coronavirus, iar acum spune că va apela la autoritățile în măsură să explice de ce a fost nevoită să stea în carantină din moment ce rezultatele testelor au ieșit negative.

ADVERTISEMENT

Vestea că Roxana s-a infectat cu virusul SARS-COV-2 a fost dată chiar de ea acum două luni. Vedeta a avut stări de anxietate și s-a temut foarte tare pentru viața ei, însă acum lucrurile sunt puse într-o nouă lumină și nici ea nu mai știe ce să creadă.

„După cum știți acum o luna și ceva am fost depistată cu covid 19 pozitiv,am stat în spital 5 zile..au fost 5 zile pline de chin și lacrimi cu condiții precare și medici care păreau neputincioși în față „bolii”!

ADVERTISEMENT

M-au ținut mai mult cu forță căci în spital eram asimptomatică deja (am avut decât mici probleme cu respirația și o stare acută de oboseală)nimic din simptomele covid-ului ( febra, tușe etc)dar cu toate astea așa erau directivele atunci:asiptomaticii stau internați până le iese 2 teste negative consecutiv!

Am ajuns după 5 zile acasă iar între timp.am aflat că ai mei de acasă(copilul și soțul)au fost testați și sunt negativi deci măcar asta era motiv de bucurie cu toate că m-apus pe gânduri acest lucru însă nu am vrut să mă gândesc pe moment”, este o parte a mesajului postat de fostul iepuraș Playboy pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Voi apela la cei în măsură să facă dreptate”

„Nimic nu mai era la fel,am avut stări de anxietate,frici…toate legate de această experiență urâtă de care numai vroiam să îmi aduc aminte!Pe 13 mai am donat plasmă pentru bolnavii de covid 19 aflați în stare gravă neștiind că testele ce vor urmă îmi vor dovedi altceva:2 teste efectuate și ambele negative (nu aveam anticorpi) un al 3 lea test serologic efectuat urmat de răspunsul:negativ!”, a continuat vedeta.

„Acum 2 zile atât eu cât și soțul meu am.decis să facem încă un test serologic care să ne demonstreze exact și să aflăm adevărul: NEGATIV….Sunt puțîn debusolată și singură mea întrebare este:”de ce eu?”…”ce voi face?”….îmi doresc enorm să demonstrez că ceea ce am.pățit eu nu este ceva întâmplător”, a mai scris bruneta.

ADVERTISEMENT

„Mă abțîn să comentez pe marginea acestui subiect și cu siguranță voi apela la cei in măsură să facă dreptate!!Cu siguranță nu sunt singură care a pățit așa dar in mod sigur voi fi cea cea are curaj să vorbească .. Cu probe, documente”, amenință Roxana.

ADVERTISEMENT