Life

Roxana Nemeș a dat cărțile pe față. Ce crede despre foștii colegi de la Survivor România

20.04.2021 | 16:13
Roxana Nemes a dat cartile pe fata Ce crede despre fostii colegi de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a dat cărțile pe față. Vedeta a spus ce crede despre foștii colegi de la Survivor România. Ea a realizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram.

Și nu puține au fost curiozitățile fanilor cu privire la competiția pe care blondina a părăsit-o cu câteva săptămâni în urmă. Ea și-a deschis sufletul în fața internauților și le-a spus clar și răspicat care este părerea ei.

ADVERTISEMENT

Cu toate că era nominalizată mai mereu pentru eliminare, vedeta a precizat că i-a plăcut în echima Faimoșilor. Ea a spus că nu s-a gândit cum ar fi fost în echipa albastră.

Roxana Nemeș a dat cărțile pe față. Ce crede despre foștii colegi de la Survivor România

Cât despre voturile pentru eliminare, blondina a declarat că este de părere că le era mai comod s-o voteze pe ea. Roxana Nemeș a adăugat și că experiența Survivor a fost una frumoasă și dragă, unică în viață.

ADVERTISEMENT

Curiozitățile internauților s-au îndreptat și spre ceilalți concurenți. Fosta faimoasă a fost întrebată ce părere are atât despre o parte din foștii colegi, cât și despre oamenii din echipa Faimoșilor.

Surprinzător, Roxana Nemeș pare să fie de acord cu Zanni în ceea ce o privește pe Elena Marin. Întrebată ce părere are despre prietena Andreei Bălan, acesta a răspuns fără să ezite: „nu e o fată rea! Dar din cauza faptului că trage cu dinții să rămână, se victimizează prea mult și e obositoare. Părerea mea.”

ADVERTISEMENT

Mai mult, unul dintre fani a întrebat-o dacă este de părere că Zanni este o persoană falsă. Blondina a spus răspicat că nu crede acest lucru. În schimb, Sebastian Chitoșcă nu i-a lăsat o impresie prea bună: „vrea să manipuleze, dar nu prea îi iese.”

Cu privire la Jador, Nemeș a explicat că îl strică gura, dar este un om bun: „e un băiat cu un suflet foarte mare, dar îl ia gura pe dinainte. Ahh și știe foarte bine să facă show. Ceea ce e important ca artist.”

ADVERTISEMENT

Deși a spus și mai înainte că se înțelege bine cu Alexandra Stan, Roxana le-a repetat fanilor: „este nebunici (n.r. Alexandra Stan)! În sensul bun, normal. E asumată. Și asta îmi place!”

ADVERTISEMENT