Life

Roxana Nemeș a părăsit competiția Bravo, ai stil! Prima reacție: „Am rezistat psihic”

07.12.2020 | 17:28
Roxana Nemes a parasit competitia Bravo ai stil Prima reactie Am rezistat psihic
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a decis să își spună oful după eliminarea de la Bravo, ai stil Celebrities. Chiar dacă ediția concept intitulată sugestiv „Winter Wonderland” i-a dat serioase bătăi de cap, blondina este mândră de parcursul său în competiție.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, aceasta le-a mărturisit fanilor că i-a simțit alături în permanență, deși liniile de vot au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Datorită vouă am rezistat până în momentul de față. Atât psihic, cât și stilistic vorbind”, le-a transmis cântăreața susținătorilor ei.

Roxana Nemeș reacționează după eliminarea de la Bravo, ai stil!

Bună oameni dragi și faini! În primul rând, vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru toată susținerea! Ați fost și sunteți minunați!

ADVERTISEMENT

Chiar dacă am ieșit din competiția @bravoaistil și din păcate nu au fost liniile de votare deschise, sunt sigură că și datorită vouă am rezistat până în momentul de față. Atât psihic, cât și stilistic vorbind”, a scris Roxana Nemeș pe Instagram.

„Simt că voi fi mamă de băiat”

Dacă în plan profesional a suferit o dezamăgire odată cu eliminarea de la Bravo, ai stil, când vine vorba despre viața personală, blondina nu are motive să se plângă. Experiența trăită în timpul stării de urgență, când a sărit alături de iubitul său în ajutorul familiilor aflate în izolare, i-a reaprins dorința de a deveni mamă.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că am putut ajuta. Ne-am expus destul de mult, date fiind împrejurările, dar, din cauza faptului că nu exista nimeni în aceea perioadă care să facă asta şi având şi mai mult timp liber, am spus să dăm o mână de ajutor.

Sunt atât de mulţi oameni singuri, care nu au pe nimeni sau au copiii plecaţi înstrăinătate!… Oameni cu multe alte probleme de sănătate, imobilizaţi la pat şi blocaţi în casă.

ADVERTISEMENT

Nu vă pot descrie sentimentul pe care l-am simţit prin simplul fapt că le-am adus un zâmbet, că le-am uşurat viaţa, măcar în perioada aceea când nu aveau pe nimeni.

 Iniţial, vă spun sincer că erau sceptici, erau puţin speriaţi, nu credeau că vorbim serios, că mai există oameni care să facă bine, fără să aştepte sau să ceară ceva în schimb.

Mă bucur că, în final, au luat măsuri şi magazinele mari şi au început să facă şi ei treaba asta. Vreau să cred că am dat şi altora un exemplu bun şi că, prin tot ce trecem, trebuie să învăţăm să fim mai buni.

Îmi doresc copii foarte mult, dar nu cred că există acel moment potrivit! O să vină când vrea el şi când vrea Dumnezeu, normal! Noi îl aşteptăm. Simt că voi fi mamă de băiat. Dar, pe lângă băiat, îmi doresc şi o fetiţă. Cel mai important e să fie sănătos sau să fie sănătoşi”, a dezvăluit Roxana Nemeș.

ADVERTISEMENT