Life

Roxana Nemeș a primit un mesaj surprinzător după ce s-a căsătorit. Ce i-a transmis o fostă colegă de la Survivor: ”Soțul tău mi-a…”

În ziua în care s-a căsătorit, Roxana Nemeș a primit un mesaj surprinzător din partea unei foste colege de la Survivor România 2021.
19.09.2021 | 10:32
Roxana Nemes a primit un mesaj surprinzator dupa ce sa casatorit Ce ia transmis o fosta colega de la Survivor Sotul tau mia
ADVERTISEMENT

Chiar în ziua în care a spus ”Da” la starea civilă în fața iubitului său Călin Hagima, Roxana Nemeș a primit un mesaj surpriză din partea unei foste colege de la reality-show-ul Survivor România.

Proaspăta mireasă a urcat pe un site de socializare primele imagini cu ea și noul ei soț. Peste 15.000 de fani și prieteni au apreciat fotografia și circa 450 au lăsat comentarii.

ADVERTISEMENT

Printre aceste reacții s-a numărat și una venită de la Mellina, o fostă colegă a Roxanei de la Survivor, componentă a echipei ”Războinicilor”.

Ce mesaj a primit Roxana Nemeș după ce s-a căsătorit din partea unei foste colege de la Survivor

Cântăreața a ținut, în primul rând, să-i felicite pe proaspeții miri, urându-le ”Casă de piatră”. Apoi, zâmbind prin intermediul unor emoticoane, a făcut o dezvăluire despre perioada show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus că dorește multă fericire noii familii, în ciuda faptului că soțul Roxanei ar fi avut un comportament nu foarte potrivit cu ea în urmă cu câteva luni.

”Casă de piatră! Vă doresc toată fericirea din lume chiar dacă soțul tău mi-a mai umplut din când în când frigiderul când ne “duelam” la Survivor”, a scris Mellina, pe Instagram, la poza cu Roxana și soțul ei.

ADVERTISEMENT
Ce mesaj a primit Roxana Nemeș după ce s-a căsătorit din partea unei foste colege de la Survivor. Sursa foto: captură Instagram

Roxana și Mellina, în echipe diferite la Survivor România 2021

Roxana Nemeș și Mellina s-au aflat în echipe diferite la show-ul de televiziune Survivor România, filmat recent în Republica Dominicană.

Mellina (n.r. Melina Dumitru) s-a alăturat Războinicilor în ianuarie. Artista a intrat pe ultima sută de metri în competiția Survivor, după ce a înlocuit-o pe Szidonia Szasz.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 33 de ani, artista este din București. Aceasta e cântăreaţă, compozitor, producător şi textier. Încă de când era mică, concurenta iubea să fie în lumina reflectoarelor, fiind majoretă în trupa Abracadabra.

Roxana Nemeș a fost una dintre concurentele de la ”Survivor România 2021” făcând parte din echipa Faimoșilor. În trecut, vedeta a mai participat într-un alt show la Kanal D, ”Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și la ”Ferma vedetelor”, difuzat la Pro TV.

La finalul lunii martie, Roxana a părăsit competiția Survivor Romania 2021 din cauza problemelor de sănătate. Aceasta a stat câteva săptămâni în spitalul din Republica Dominicană, iar medicii nu și-au dat acordul pentru continuarea competiției.

ADVERTISEMENT