Life

Roxana Nemeș l-a dezbrăcat pe Cătălin Botezatu, în direct, la tv. Reacția fabuloasă a designerului

15.09.2020 | 11:16
Roxana Nemes la dezbracat pe Catalin Botezatu in direct la tv Reactia fabuloasa a designerului
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș face furori la Bravo ai stil! Celebrities!, mai ales în fața lui Cătălin Botezatu, pe care l-a pipăit, l-a dezbrăcat și a dansat lasciv în fața lui, după ce a interpretat-o pe Christina Aguilera.

Artista face spectacol în fața juraților, iar ultima prestație l-a lăsat pe designer fără cuvinte. Uimit de ceea ce se întâmplă în platou, Bote a rămas fără replică.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost filmat, iar întreaga scenă s-a întâmplat pe 12 septembrie, într-o ediție fulger Bravo, ai Stil! Celebrities, de la Kanal D.

Roxana Nemeș, atingeri pătimașe în direct

Vedeta a făcut spectacol  în emisiune, iar Botezatu se uita nedumerit la ce se întâmplă, fără reacție, în primă fază, căci nu se aștepta ca artista să facă un asemenea show. La întregul moment, colegele de platou nu s-au putut abține la comentarii, mai ales Andreea Tonciu, care a atenționat-o că designerul este al ei.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, Cătălin Botezatu a mărturisit că i-a plăcut cum s-a desfășurat întreaga scenă, că a fost impresionat de prestarea Roxanei Nemeș și a adăugat că îi plac femeile care arată că îl vor, remarcă ce a dus la multe zâmbete în colțul gurii.

„ Îmi plac femeile care spun că mai vor.”, a mai menționat creatorul de modă la Bravo, ai stil! Celebrities!. Ulterior, cântăreața a postat și pe contul de Instagram câteva imagini din timpul show-ului, dar mai ales momentele de reprezentație în fața juraților.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost apreciat și de ceilalți jurați, care i-au acordat steluțe frumoasei cântărețe. Roxana Nemeș este cea mai nouă dintre concrentele emisiunii de modă de la Kanal D și se luptă împreună cu alte vedete pentru premiul de cea mai stilată persoană publică, care îi aduce o sumă frumușică în buzunar.