Life

Roxana Nemeș, cea mai nouă concurentă de la Bravo ai Stil! Celebrities. Pe cine a înlocuit în show-ul Kanal D 

10.09.2020 | 13:55
Roxana Nemes cea mai noua concurenta de la Bravo ai Stil Celebrities Pe cine a inlocuit in showul Kanal D
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a devenit cea mai nouă concurentă de la Bravo ai Stil! Celebrities și a înlocuit o altă participantă. Suprizele au fost foarte mari pentru cei din public.

După o eliminare ce a avut loc în ediția de sâmbătă, frumoasa șatenă a intrat în atenția telespectatorilor având acest rol, în cadrul competiției de modă. A fost o mișcare decisivă, din show-ul transmis de Kanal D.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș este cea mai nouă participantă de la Bravo, ai Stil! Celebrities, iar în momentul de față în emisiune mai există alte opt concurente. Cei din public au fost absolut uimiți de schimbările ce au avut loc, cu doar câteva zile în urmă, în episodul transmis în weekend.

Roxana Nemeș, cea mai nouă concurentă de la Bravo ai Stil! Celebrities. Pe cine a înlocuit în competiție

Roxana Nemeș a devenit cunoscută publicului român și ca solistă, având la activ câteva piese lansate în urmă cu câțiva ani. Primul ei single, lansat în 2010, se numește „Give a little more”.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a decis că este momentul ca cei din fața micilor ecrane să o cunoască mai bine. De aceea, nu a stat pe gânduri și a acceptat provocarea din partea reprezentanților postului de televiune.

Mai mult, a înlocuit-o pe Raluca Tănase, componenta trupei Bambi, în cadrul Bravo ai Stil! Celebrities.

ADVERTISEMENT

Emisiunea este difuzată de miercuri până vineri de la ora 23:00, dar și în zilele de sâmbătă, de la 22:30, pe Kanal D.

Roxana Nemeș, cea mai nouă concurentă de la Bravo ai stil! Celebrities. Pe cine a înlocuit în show-ul Kanal D 
Roxana Nemeș este cea mai nouă participantă de la Bravo ai Stil! Celebrities

„Îmi doresc foarte mult ca publicul să mă cunoască nu numai prin prisma artistului Roxana Nemeș, dar să îmi cunoască și personalitatea. Este un show de divertisment, îmi plac aceste provocări, sunt mereu deschisă, de aceea am acceptat aceasta propunere.

ADVERTISEMENT

Simt că voi oferi mai multe publicului, iar prin intermediul acestei emisiuni o pot face. Îmi doresc să învaț despre stil mai mult, ca artist, o echipa se ocupa de mine și nu mă interesa atât de mult până în acest moment acest aspect. Sper să fiu pe placul tuturor, am emoții uriașe”, a mărturisit Roxana Nemeș.

ADVERTISEMENT