Life

Roxana Nemeș de la Survivor România, petrecere fastuoasă de ziua ei, în plină pandemie. Imaginile publicate în mediul online

18.04.2021 | 15:40
Roxana Nemes de la Survivor Romania petrecere fastuoasa de ziua ei in plina pandemie Imaginile publicate in mediul online
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș de la Survivor România a împlinit 32 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere într-un loc de fițe, acolo unde a fost înconjurată de oamenii dragi ei.

Cântăreața a uitat pentru câteva clipe de pandemia de coronavirus și s-a sărbătorit cu fast, iar imaginile de la petrecere au fost publicate pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Alături de fosta concurentă a fost o altă vedetă devenită celebră datorită reality-show-ului de la Kanal D, Simona Hapciuc, cu care este foarte bună prietenă.

Roxana Nemeș de la Survivor România, petrecere de ziua ei la LOFT

Roxana s-a îmbrăcat în negru la ziua ei de naștere, vedeta plusând din nou prin eleganță și rafinament, afișându-și decolteul transparent în timpul fotografiilor cu cei care i-au urat „La mulți ani”.

ADVERTISEMENT

Prietena ei, Simona Hapciuc, a publicat mai multe fotografii și filmulețe de la ziua ei de naștere și și-a arătat dragostea față de Roxana, cele două avându-se ca surorile mai ales după ce s-au reîntâlnit în urma eliminării de la Survivor România.

Competiția le-a apropiat destul de mult pe cele două faimoase astfel încât au profitat că acum sunt amândouă în țară și au petrecut cu muzică bună, mâncare din belșug, dar și ceva alcool, așa cum se cuvine la o zi de naștere.

ADVERTISEMENT
roxana nemeș survivor românia
Roxana Nemeș de la Survivor România și-a petrecut ziua de naștere la LOFT. Foto: Instagram

Party-ul a avut loc pe timp de zi

Roxana a dezvăluit pe contul ei de Instagram unde și-a ținut ziua. Petrecerea a avut loc la celebrul club unde se duc majoritatea vedetelor din București, LOFT, iar aniversarea s-a făcut pe timp de zi date fiind restricțiile impuse de autorități în lupta cu noul coronavirus.

După cum se știe, pe timp de weekend, magazinele și localurile dau stingerea destul de devreme. Dacă s-au respectat sau nu măsurile de siguranță, rămâne ca fiecare să aprecieze.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, cei care au participat la această aniversare și-au luat toate măsurile de protecție, având în vedere că la distanță nu prea a stat nimeni.

Angajații de la LOFT au fost scrupuloși privind măsurile sanitare, căci în videoclipurile postate pe rețeaua de socializare, cei care aduc tortul și băutura sunt văzuți cu masca de protecție pe față, respectând totodată distanțarea fizică.

 

ADVERTISEMENT