Life

Roxana Nemeș de la Survivor România s-a reprofilat? Cum a fost filmată fosta concurentă

Roxana Nemeș de la Survivor România a schimbat studioul de muzică pentru ceva mai multă activitate fizică!
21.05.2021 | 12:45
Roxana Nemes de la Survivor Romania sa reprofilat Cum a fost filmata fosta concurenta
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș de la Survivor România surprinde pe zi ce trece. Fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D a dat-o pe box, după cum au putut observa fanii pe contul ei de Instagram.

Cântăreața s-a antrenat cu Yamato Zaharia, fost concurent Exatlon, și își propune să devină o adevărată campioană de kempo.

ADVERTISEMENT

Roxana le-a arătat fanilor că se pricepe nu doar la cântat, ci și la sport, demonstrându-le abilitățile sale pe care nici ea nu și le-a imaginat.

Roxana Nemeș de la Survivor România se antrenează cu Yamato Zaharia

Clipul în care vedeta dă toată forța pe care o are la antrenament a strâns peste 13.000 de aprecieri pe Instagram, acesta fiind postat înainte pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Fanii fostei concurente de la Bravo, ai stil au avut numai mesaje pozitive la imaginile apărute în mediul online. Oamenii i-au scris că este superbă și i-au urat baftă în cazul în care s-ar apuca serios de acest sport.

Roxana Nemeș a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România. Șatena a fost nevoită să iasă din competiție din considerente medicale, starea ei putând fi periclitată dacă ar fi continuat în show.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta le-a dat o veste bună fanilor și prietenilor care s-au îngrijorat pentru sănătatea ei. A urmat toate sfaturile medicilor, iar cele mai recent analize pe care și le-a făcut au ieșit bine. Roxana este acum 100% sănătoasă și dornică să își continue proiectele la care ține foarte mult.

roxana nemeș
Roxana Nemeș de la Survivor România s-a apucat de kempo, supravegheată de antrenorul ei, Yamato Zaharia. Foto: Instagram

A plecat din show-ul de la Kanal D din motive medicale

„Așa a vrut Dumnezeu. Eu am petrecut foarte mult timp cu mine pe plajă și i-am spus lui Dumnezeu cât vrei tu, atât stau. Cât e să fie pentru mine, asta e. Atât a fost să fie.

ADVERTISEMENT

Sănătatea este pe primul loc. Mă simt mai bine. Nu cred că am ceva grav, Doamne ferește să ajung la operație, însă din păcate nu mai am voie să fac efort și apoi să țîn o dietă echilibrată ceea ce in câmp nu se putea”, au fost declarațiile făcute de Roxana Nemeș după ce a părăsit competiția Survivor România.

Roxana a participat înainte de Survivor la un alt reality-show, tot la Kanal D. A fost concurentă la Bravo, ai stil Celebrities, unde, din păcate, nu a reușit să demonstreze că este cea mai stilată femeie din România.

 

ADVERTISEMENT