Life

Roxana Nemeș de la Survivor România se mărită! Primele detalii despre nuntă: „Rochia de mireasă va fi simplă”

Roxana Nemeș de la Survivor România se pregătește pentru cel mai frumos moment din viața ei: cel în care va deveni mireasă!
24.05.2021 | 13:25
Roxana Nemes de la Survivor Romania se marita Primele detalii despre nunta Rochia de mireasa va fi simpla
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș, pe care telespectatorii au putut-o urmări la Survivor România în actualul sezon, are planuri mari de viitor. Lucrurile stau roz în viața ei. Are succes în muzică, lansând recent o melodie împreună cu Whats Up, dar cea mai mare bucurie se produce în dragoste!

Roxana și partenerul ei sunt deciși să facă pasul cel mare, chiar dacă încă cei doi nu au stabilit data nunții. Vedeta a fost cerută în căsătorie în urmă cu doi ani, însă din cauza pandemiei care a venit între timp a fost nevoită să anuleze nunta.

ADVERTISEMENT

Cântăreața știe cum va arăta rochia ei de mireasă și spune că își dorește ca petrecerea nunții să aibă loc în aer liber, aproape de o sursă de apă.

Roxana Nemeș de la Survivor România, primele detalii despre nunta cu Călin Hagima

Roxanei i-ar plăcea ca marele moment al vieții sale să fie pe plajă, aproape de mare sau în preajma unui lac, la deal sau la câmpie, evident tot în natură.

ADVERTISEMENT

„Va fi foarte frumos cu siguranță, N-am stabilit încă data. Vreau să fie alături de mine părinții mei și apropiații, în primul rând. Chiar dacă este la mare sau lângă lac, vreau în aer liber, să fie vara”, a declarat Roxana Nemeș la Știrile Kanal D.

„Rochia de mireasă va fi ceva pe corp, simplă. Sunt pe simplitate. Dacă aș putea la mare, desculță, pe plajă”, a completat Nemeș.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a vorbit despre iubitul ei mai puțin cunoscut publicului larg. Cei doi s-au afișat în public de câteva ori, însă partenerului nu îi place să apară prea mult în fața camerelor și preferă discreția.

roxana nemeș
Roxana Nemeș a fost cerută în căsătorie acum 2 ani în fața magazinului Cocor din București. Foto: Facebook

„E un bărbat foarte grijuliu. E matur”

„El este un tip foarte discret și noi amândoi suntem destul de discreți. Mi-a plăcut cum m-a cerut în căsătorie. 

ADVERTISEMENT

E un bărbat foarte grijuliu. E matur. Avem o relație foarte frumoasă. Suntem Berbeci. Cred că am învățat să fiu și eu un pic mai… fii ca el și fă ca tine. Înțelege munca pe care o fac și eu îi înțeleg munca”, a adăugat frumoasa șatenă.

Vedeta este logodită cu Călin Hagima. Acesta a cerut-o în căsătorie în fața magazinului Cocor din Capitală, reușind să îi impresioneze pe trecători, pe lângă faptul că ea deja era topită de emoții.

 

 

ADVERTISEMENT