Life

Roxana Nemeș, detalii sincere despre relația ei. Ce crede concurenta Bravo, ai stil! Celebrities despre căsătorie

23.11.2020 | 15:17
Roxana Nemes detalii sincere despre relatia ei Ce crede concurenta Bravo ai stil Celebrities despre casatorie
Roxana Nemeș, detalii sincere despre relația ei. Ce crede concurenta Bravo, ai stil! Celebrities despre căsătorie. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș este una dintre cele mai frumoase concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities și a oferit detalii despre relația ei, dar și despre ceea ce crede cu privire la căsătorie. Blondina este împreună cu iubitul ei, Călin Hagima, și sunt foarte fericiți împreună. 

Roxana a fost cerută în căsătorie la sfârșitul anului trecut, însă nunta nu a mai putut avea loc din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Concurenta show-ului de la Kanal D visează în continuare la nunta perfectă și așteaptă cu nerăbdare marele eveniment atunci când pandemia îi va permite.

Roxana Nemeș, detalii sincere despre relația ei. Ce crede concurenta Bravo, ai stil! Celebrities despre căsătorie

Roxana Nemeș și Călin Hagima trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt logodiți de la sfârșitul anului trecut. Din păcate, pandemia de COVID-19 le-a stricat planurile de nuntă, însă cei doi așteaptă până atunci când evenimentul va fi posibil.

ADVERTISEMENT

Frumoasa concurentă nu doar că visează la ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă, dar deja se vede în ipostaza de mămică. Roxana Nemeș știe deja că și-ar dori un băiețel și așteaptă cu nerăbdare să trăiască aceste momente alături de partenerul ei de viață.

Modelul a dezvăluit care sunt motivele pentru care o căsnicie s-ar destrăma, din punctul ei de vedere. „Dacă nu există dragoste la mijloc, la un moment dat se stinge tot. Neîncrederea și lipsa asumării”, a declarat aceasta în cadrul unui interviu.

ADVERTISEMENT

Se pare că partenerul ei o iubește cu adevărat, judecând după cererea în căsătorie inedită pe care i-a făcut-o. Călin Hagima a cerut-o prin intermediul unui mesaj emoționant postat pe clădirea unui centru comercial din Capitală. Roxana Nemeș a acceptat imediat, fericită și emoționată deopotrivă.

„Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare până când apusul vieţii ne va despărţi?”, a fost mesajul care a făcut-o pe Roxana să spună un „da” hotărât.

ADVERTISEMENT

Mesajul a fost însoțit de câteva imagini cu ei doi, iar momentul a fost filmat cu o dronă. Toată lumea a fost surprinsă, iar Roxana Nemeș nu a știut, evident, de momentul emoționant pregătit de iubitul ei.

ADVERTISEMENT