Life

Roxana Nemeș, înșelată de soț? Primele declarații ale lui Călin Hagima după ce a fost surprins cu “devoratoarea” Ioana Popescu

Călin Hagima, soțul cântăreței Roxana Nemeș, face primele declarații după ce a fost surprins în ipostaze extrem de apropiate cu "devoratoarea de fotbaliști", Ioana Popescu.
03.08.2022 | 16:12
Roxana Nemes inselata de sot Primele declaratii ale lui Calin Hagima dupa ce a fost surprins cu devoratoarea Ioana Popescu
Roxana Nemeș, implicată într-un triunghi amoros? Soțul ei, Călin Hagima, vorbește despre relația cu Ioana Popescu. Sursa foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș s-a trezit într-un scandal cu iz de amantlâc după ce soțul ei, Călin Hagima, a fost surprins cu “devoratoarea de fotbaliști”, Ioana Popescu. În exclusivitate pentru FANATIK, soțul cântăreței face primele declarații despre imaginile publicate de CANCAN, în care apare în ipostaze intime în balconul brunetei din Berceni. Scenele ar fi avut loc în timp ce cântăreața se afla la filmările emisiunii Splash! Vedete la apă, emisiune care va fi difuzată de Antena 1.

Roxana Nemeș, înșelată de soț cu Ioana Popescu, devoratoarea de fotbaliști? Primele declarații ale lui Călin Hagima

Călin Hagima (43 de ani), soțul Roxanei Nemeș (33 de ani), a făcut primele declarații după ce a fost surprins în ipostaze controversate alături de Ioana Popescu, cunoscută drept “devoratoarea de fotbaliști”. Ce spune afaceristul despre imaginile în care apare sărutându-se cu Ioana Popescu? A avut o relație extraconjugală? Călin Hagima neagă că a călcat strâmb și spune că tot ce îl leagă de Ioana Popescu este o legătură de familie, dar și una profesională.

ADVERTISEMENT

”Nu comentez. Nu am nicio relație cu ea. Este o relație de familie. A fost o chestie strict profesională cu fata aceea. Voi contacta avocatul să trimită notificări”, a declarat Călin Hagima, pentru FANATIK. 

Ioana Popescu, despre Călin Hagima: ”Suntem verișori, doar că nu am făcut public”

FANATIK a contactat-o și pe Ioana Popescu pentru a comenta imaginile în care pare să se sărute cu soțul frumoasei Roxana Nemeș. Iar “devoratoarea de fotbaliști” a fost foarte sigură că nu ar fi greșit cu nimic în relația cu afaceristul Călin Hagima.

ADVERTISEMENT

Suntem verișori. Vorbesc foarte serios. Cu Roxana Nemeș, care e soția lui, mă știu. Am fost chiar la picnic, toți, cu soțul meu. El lucrează în cinematografie, ca mine, și lucrează pentru un nou serial și caută locații vechi.

Chiar a fost și la casa mea, vila veche a familiei, dar și aici. La vila veche am fost și cu soțul. El căuta un apartament din ăla vechi, comunist”, povestește Ioana Popescu, femeia cu care a fost surprins Călin Hagima în ipostaze discutabile.

ADVERTISEMENT

Mai mult chiar, Ioana Popescu a dezvăluit și care este relația de rudenie, de unde vine înrudirea lor, ca verișori. Verișori îndepărtați, desigur. Dar, spune “devoratoarea de fotbaliști”, se cunosc, prin prisma familiei, încă de când erau copii mici.

Ce spune Ioana Popescu despre imaginile cu soțul Roxanei Nemeș: ”Nu suntem amanți”

”Ne știm de la 3 ani. Unul dintre frații stră-străbunicului meu s-a cuplat cu o machidoancă. El e jumătate machidon, din partea mamei lui. Cert este că suntem verișori, doar că nu am făcut public acest lucru”, a mai spus Ioana Popescu.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba de vreun amantlâc, fosta jurnalistă devenită celebră ca ”devoratoare de fotbaliști” e categorică. ”Noi suntem verișori, noi avem proiecte în comun, nu suntem amanți. Dacă înseamnă un pupic înșelat… Era un pupic pe frăție, e verișorul meu, nu e înșelat, ar fi și culmea, se știe și cu soțul meu”, ne-a mai spus Ioana Popescu, în exclusivitate.

S-au căsătorit în septembrie 2021

Călin Hagima și Roxana Nemeș s-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut. Vedeta a avut la Starea Civilă un buchet din cale albe. Bărbatul este mai mare cu 11 ani decât cântăreața. Milionarul este antreprenor și deține mai multe afaceri. Cei doi s-au cunoscut la munte, unde doar s-au salutat și și-au văzut de drum. Călin Hagima a cerut-o pe Roxana de soție într-un mod inedit.

Cererea a venit în centrul Capitalei, când bărbatul a pus poze cu ei pe magazinul Cocor cu întrebarea ”Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?”. Gestul a emoționat-o pe solistă, care a acceptat imediat cererea în căsătorie. În replică, aceasta i-a dăruit milionarului tablouri cu mesaje de dragoste. Călin Hagima a mai fost căsătorit. 

ADVERTISEMENT
Tags: