Life

Roxana Nemeș, luată din nou la mișto de fani: “Numai cu bătrânei”. Reacția de milioane a vedetei

Roxana Nemeș a fost taxată dur de internauți legat de partenerul de viață, cu care și-a unit destinul în urmă cu câteva săptămâni.
21.10.2021 | 19:43
Roxana Nemes luata din nou la misto de fani Numai cu batranei Reactia de milioane a vedetei
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a fost luată din nou la mișto de fani, după ce a explicat într-un filmuleț de pe Tik Tok care e motivul pentru care nu-și face tatuaje.

Cântăreața a ținut să sublinieze faptul că este conștientă de valul de hate din mediul online, dar tot a continuat să-și spună părerea. Vedeta a vorbit și despre mașinile vechi.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Roxana Nemeș a comparat operele de artă de pe piele cu autoturismele care nu mai circulă de mult pe străzi pentru că sunt „demodate”.

Roxana Nemeș, taxată de fani legat de soțul ei. Ce a răspuns vedeta

„Cât hate îmi iau! Au! ??? Dar am murit de râs”, a scris solista la descrierea de pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat au fost destule persoane care au luat-o la rost și chiar s-au legat de relațiile amoroase pe care vedeta le-a avut de-a lungul timpului.

Un bărbat i-a scris că ar trebui să se compare, mai degrabă, cu o mașină de epocă, referindu-se la legăturile Roxanei Nemeș cu bărbații.

ADVERTISEMENT

„Mai repede o mașină de epocă ești. La ce relații ai avut… numai cu bătrânei”, a scris internautul în mediul virtual.

Fosta Faimoasă de la Kanal D nu a stat prea mult pe gânduri și imediat a venit cu o replică inedită. În plus, solista s-a arătat deranjată de remarca internautului.

ADVERTISEMENT

„Vezi că mașinile de epocă sunt cele mai apreciate mașini ever! Asta dacă ai gusturi bune și niște cunoștințe! Ceea ce la tine nu cred că există”, a scris Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș, soț mai mare cu 11 ani. S-a căsătorit recent

Comentariile răutăcioase din mediul online vin după ce artista s-a căsătorit în mare secret cu iubitul ei, Călin Hagima, un bărbat care este mai mare decât ea cu 11 ani.

Diferența dintre ei nu a stat deloc în calea fericirii, asta pentru că povestea lor de dragoste durează de ceva vreme și pare una solidă.

ADVERTISEMENT