Life

Roxana Nemeș, luată la mișto după ce s-a căsătorit. Ce au observat fanii la soțul artistei: “Seamănă cu Viorel Lis”

Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor România, a spus „Da” la starea civilă, însă fanii au avut câteva reproșuri la adresa ei.
18.09.2021 | 22:21
Roxana Nemes luata la misto dupa ce sa casatorit Ce au observat fanii la sotul artistei Seamana cu Viorel Lis
Roxana Nemeș, luată la mișto după ce s-a căsătorit. Ce au observat fanii la soțul artistei "Seamănă cu Viorel Lis". Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost criticată chiar în ziua nunții. Internauții nu s-au putut abține și au luat-o la mișto imediat ce s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Călin Hagima.

Fanii fostei participante de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au observat un detaliu surprinzător la partenerul de viață al vedetei, și anume că seamănă foarte mult cu Viorel Lis.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, atât omul de afaceri, cât și fostul edil al Capitalei au trăsături comune, în special când vine vorba de podoaba capilară care lipsește.

Roxana Nemeș, în centrul atenției în ziua nunții. Ce i-au reproșat fanii legat de marele eveniment

„Te-ai măritat din dragoste pentru bani perversă mică”, „Seamănă cu Lis!”, „Eu am crezut că e tatăl ei, nicidecum bărbatul”, sunt câteva comentarii răutăcioase de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Bravo! Ai reușit să pui mâna pe el, el pe tine”, „Păcat de frumusețea și de tinerețea ei că stă lângă cineva care se apleacă înainte de vreme” sau „Mirele face toți banii. Și la propriu și la figurat”, au mai scris fanii pe Facebook.

Cele mai multe mesaje negative au venit pe ultima rețea de socializare, acolo unde oamenii nu le dau prea multe șanse ca și cuplu. Sunt unii care cred că peste 4 ani divorțează.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, sunt persoane care susțin că diferența de vârstă dintre ei este destul de mare, Călin Hagima având 42 de ani, în timp ce solista are 31 de ani.

În trecut, Roxana Nemeș s-a iubit cu Radu Groza, impresarul care a și lansat-o în industria muzicală. Și atunci acesta era mai mare decât vedetă. După 6 ani au pus punct relației.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș, în culmea fericirii. S-a măritat cu iubitul ei

Chiar și așa Roxana Nemeș este foarte fericită că s-a căsătorit, mai ales că aștepta evenimentul de multă vreme. Din păcate, cununia civilă a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Blondina și afaceristul Călin Hagima sunt împreună din anul 2016, povestea lor de dragoste având mai multe suișuri și coborâșuri la început. S-au despărțit de mai multe ori.

Iată că în cele din urmă cei doi sunt tot împreună și chiar au devenit soț și soție în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat în cea mai mare discreție, vineri, 17 septembrie 2021.

ADVERTISEMENT