Life

Roxana Nemeș, momente dificile în carieră. Prin ce a trecut concurenta de la Survivor România

25.02.2021 | 10:18
Roxana Nemes momente dificile in cariera Prin ce a trecut concurenta de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a trecut prin momente dificile în cariera muzicală, concurenta de la Survivor România 2021 mărturisind că în primii ani i s-au închis foarte multe uși. Vedeta a reușit să iasă la liman datorită muncii asidue. 

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit că a luat-o de multe ori de la zero, însă aceste episoade au făcut să fie mai puternică și mai ambițioasă. Artista a răzbit în viață prin muncă, deși nu i-a fost ușor să convingă oamenii că este bună în ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Începuturile Roxanei Nemeș în carieră au fost complicate, dar cântăreața și-a văzut mai departe de drumul ei și nu a renunțat nicio secundă. Concurenta de la Kanal D nu regretă nimic din ce a făcut, dovadă că a acceptat propunerea de a participa la Survivor România.

Roxana Nemeș, adevărul despre începuturile în carieră. Ce spune concurenta de la Survivor România

Nu am avut un drum ușor, chiar dacă unii spun asta. Au fost perioade foarte grele în cariera mea, au fost doi, trei ani în care mi s-au închis toate ușile.

ADVERTISEMENT

Primul moment greu a fost în adolescență, când nu reușeam să pătrund în această industrie, chiar dacă eu credeam foarte mult în mine. Însă cel mai greu a fost să reiau cariera când deja aveam un nume.

În viață există momente când trebuie să o iei de la zero, dar asta nu m-a speriat. A fost greu să conving oamenii să creadă din nou în mine, să creadă că sunt aceeași Roxana Nemeș. Am muncit, și oamenii au observat că sunt serioasă, îmi văd de treabă.

ADVERTISEMENT

Nu regret nimic. Dacă aș lua-o de la zero, poate că aș avea mai multă răbdare”, a declarat Roxana Nemeș într-un interviu pentru revista VIVA!.

Cântăreața a fost concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, însă nu a reușit să ajungă în marea finală. Emisiunea de modă și stil a făcut-o să se ambiționeze și mai mult, de aici și faptul că a acceptat să participe în competiția sportivă din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Faimoasa de la Survivor România a luat totul ca pe o provocare uriașă și o experiență pe care nu o va mai trăi în această viață. Roxana Nemeș crede că această competiție o va face să se maturizeze pentru că este motivată și ambițioasă să dea totul pentru marele premiu.

ADVERTISEMENT