Life

Roxana Nemeş, probleme mari după Survivor: “Au vrut să mă opereze în Dominicană”

Roxana Nemeș a avut probleme mari de sănătate după Survivor România 2021. Cântăreața era gata să fie operată în timp ce se afla în Republica Dominicană.
23.03.2022 | 11:10
Roxana Nemes probleme mari dupa Survivor Au vrut sa ma opereze in Dominicana
Roxana Nemeş, probleme mari după Survivor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021, dar s-a ales cu probleme mari de sănătate. Vedeta a fost la un pas să fie operată în Republica Dominicană.

Roxana Nemeş a avut probleme mari după Survivor

Cântăreața a ieșit din competiție pe considerente medicale, după doar trei luni de participare. Roxana Nemeș a avut probleme serioase cu bila după Survivor, iar medicii i-au făcut analize la fața locului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta a fost aproape să fie supusă unei intervenții chirurgicale, dar lucrurile s-au îmbunătățit după ce a revenit în România. Roxana Nemeș a aflat că problemele au fost cauzate de stres.

„Eu am avut o problemă la bilă când am ieșit din Survivor. Au vrut să mă opereze în Dominicană la spital, dar, până la urmă, s-a dovedit a fi de la stres.

ADVERTISEMENT

Mi-am revenit cumva la normal, la viața de zi cu zi, și la confortul meu. A fost o problemă gravă pe bază de stres. Din cauza asta am ieșit după trei luni.”, a declarat Roxana Nemeș pentru click.ro.

Din cauza consumului excesiv de cocos, dantura Roxanei Nemeș a fost afectată. A fost nevoită să-și învingă teama de medicul stomatolog pentru a-și salva dantura.

ADVERTISEMENT

„Am fost la medic și mi-a făcut planul danturii pe calculator, cu o tehnologie nouă, unică la noi. Au constat că am probleme mari din cauza mâncării de la Survivor. Acolo am mâncat foarte mult cocos și mi-am stricat dinții. Am foarte multe probleme de atunci.

Mie mi-era frică mare de dentist. Acum merg cu drag. Domnul doctor are răbdare cu mine, plus că nu mai simt nici dureri prin procedurile pe care mi le face.”, a mai spus fosta Faimoasă.

ADVERTISEMENT

Blondina a mai spus că nu a urmărit prea mult din sezonul al treilea al reality show-ului. Deși cunoaște majoritatea concurenților, nu este apropiată de niciunul care se află în competiție la momentul actual.

„La ediția de acum nu prea m-am uitat, sinceră să fiu. M-am uitat la primele episoade, pentru că mi-era dor de atmosferă, de junglă. Dar nu am prieteni acolo, îi cunosc pe majoritatea, dar nu suntem apropiați. Nu am favoriți!”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT