Life

Roxana Nemeș s-a “răzbunat” pe Andreea Tonciu, după ce bruneta i-a comparat mașina cu niște teniși

24.10.2020 | 17:50
Roxana Nemes sa razbunat pe Andreea Tonciu dupa ce bruneta ia comparat masina cu niste tenisi
Andreea Tonciu i-a comparat mașina Roxanei Nemeș cu o pereche de teniși pe care bruneta o deține
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș pare să fie pe val în această perioadă, după ce a făcut o achiziție de zile mari și în acest mod i-a dat lovitura de grație Andreei Tonciu.

Între cele două concurente de la Bravo, ai Stil! Celebrities au existat tot soiul de tensiuni, în cadrul emisiunii de modă de pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Vedetele și-au aruncat cuvinte de ocară pe diverse subiecte, iar de curând telespectatorii au putut auzi într-o ediție din acest show de modă cum Andreea Tonciu a umilit-o pe Roxana Nemeș, din pricina mașinii conduse de cea de-a doua participantă.

Cum s-a “răzbunat” Roxana Nemeș pe Andreea Tonciu, după ce mașina i-a fost comparată cu o pereche de teniși

Cunoscută pentru că a tot afișat obiecte foarte scumpe, inclusiv bijuterii, pe parcursul edițiilor de la Bravo ai Stil, bruneta a comparat mașina cu care venea Roxana Nemeș la filmări cu valoarea pe care o au niște teniși deținuți de ea. Adică undeva la suma de 3.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Andreea Tonciu a putut fi văzută pe parcursul participării de la Bravo, ai Stil, la volanul unui Mercedes, un model coupe, estimat la 80.000 de euro.

În prezent, Roxana Nemeș a decis să își facă un cadou însemnat, fiind vorba despre o nouă mașină pe care vedeta și-a achiziționat-o. Șatena a fost surprinsă de curând la volanul unui Porsche Cayenne E-Hybrid, care pe site-urile de specialitate ajunge să fie estimat și la 120.000 de euro, în funcție de dotări.

ADVERTISEMENT

Participanta din show-ul de modă a mărturisit că este foarte mândră de achiziția ei, dar și de senzația oferită de noul autoturism, ceva mai silențios față de un model clasic de mașină pe motorină sau benzină. Roxana Nemeș a mărturisit că a muncit foarte mult pentru achiziția ei.

“A venit cu o mașină de 3.000 de euro cât valorau tenișii mei din picioare”, a putut fi auzită cum spune Andreea Tonciu despre Roxana Nemeș, în una din edițiile difuzate pe Kanal D.

ADVERTISEMENT
Roxana Nemeș s-a răzbunat pe Andreea Tonciu, după ce bruneta i-a comparat mașina cu niște teniși
Roxana Nemeș și-a achiziționat un Porsche Cayenne E-Hybrid estimat la 120.000 euro

“Da, mai mult sau mai puțin. E și un cadou, e și muncit. În familie. (…) pur și simplu, o ador. Este absolut superbă mașina. Îmi place că nu se aude când merg cu ea. Din cauza aceasta toată lumea se uită ciudat. E foarte mișto, e hybrid, pot să parchez oriunde. Îmi place că e a mea și îmi place cu totul.”, a povestit Roxana Nemeș despre noul ei Porsche Cayenne.

“Nu știu dacă poț să îi spun scandal pentru că din punctul meu de vedere doar ele, să spun așa, au avut treabă cu mine decât eu cu ele. Cred că faptul că am intrat în competiție… am început să deranjez, fiind destul de târziu, spre final. Ele, fiind de mult în competiție, probabil, s-au simțit amenințate din punctul acesta de vedere.

Dar cu toate acestea, eu mi-am făcut treaba cât mai bine. Așa sunt eu, sunt ambițioasă. Când spun da unui proiect, fac tot ce îmi stă în putință. Probabil că unora nu le convine când văd că au un concurent destul de bun lângă. Asta le-a deranjat, dacă mă întrebi pe mine”, a mai afirmat Roxana Nemeș despre tensiunile dintre ea și Andreea Tonciu, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT