Life

Roxana Nemeș și mama ei, ca două picături de apă. Concurenta Bravo, ai stil se mândrește cu cea care i-a dat viață

27.11.2020 | 10:52
Roxana Nemes si mama ei ca doua picaturi de apa Concurenta Bravo ai stil se mandreste cu cea care ia dat viata
șă principiul după care se ghidează în viață este să nu renunțe niciodată.Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș este una dintre cele mai frumoase concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities. Se pare că trăsăturile fizice au fost moștenite de la cea care i-a dat viață, iar concurenta se mândrește cu mama ei, de parcă nu ar fi nicio diferență între cele două. 

Mama Roxanei pare că este mai degrabă sora mai mare a frumoasei concurente și nu mama ei, judecând după trăsăturile ei, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a postat în urmă cu câteva luni o fotografie pe rețelele de socializare împreună cu mama ei, iar fanii au reacționat imediat și i-au lăsat numeroase comentarii de laudă.

Roxana Nemeș se mândrește cu mama ei. Concurenta de la Bravo, ai stil se mândrește cu cea care i-a dat viață

Roxana Nemeș este una dintre cele mai frumoase concurente ale show-ului de fashion de la Kanal D, iar trăsăturile se pare că au fost moștenite de la cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Înaltă și elegantă, mama Roxanei i-a transmis și gusturile în modă, fiind îmbrăcată cu un trenci elegant, jeanși și balerini. Între cele două nu sunt prea multe diferențe, iar lumea ar crede că sunt mai degrabă surori decât mamă și fiică.

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care se mândrește cu ea care i-a dat naștere.

ADVERTISEMENT

 

Fanii i-au lăsat numai comentarii de laudă și au remarcat asemănările dintre cele două, dar și trăsăturile fine ale mamei, care nu-și arată deloc vârsta.

„La fel de frumoasă ca tine! Să vă bucurați una de cealaltă mulți, mulți ani binecuvântați!Felicitări doamnei pentru educația pe care ți-a dat-o. Este cea mai bună moștenire a unui părinte!”, „Două frumoase, felicitări!”, „Sunteți amândouă la fel de frumoase”, „Să fie sănătoasă, este la fel de frumoasă ca tine”, „Frumoasă mămică, să fie sănătoasă și fericită!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mama Roxanei Nemeș a ținut să posteze un mesaj emoționant adresat fiicei ei, dar și de mulțumire pentru complimentele și gândurile bune pe care le-au primit:

„Mulțumim tuturor pentru aprecieri! Multe salutări și bucurii alături de oameni dragi! Te iubesc minunea mea dragă și sunt așa de mândră de atitudinea ta…de tot ce ești ca om. Multe vise împlinite!”

Roxana Nemeș este în culmea fericirii și are planuri de nuntă împreună cu iubitul ei, Călin Hagima. Pandemia de coronavirus le-a amânat planurile, iar cei doi sunt logodiți de la sfârșitul anului trecut.

ADVERTISEMENT