Life

Roxana Nemeș și Călin Hagima, în culmea fericirii. Cum se alintă cei doi îndrăgostiți

Roxana Nemeș este mai fericită ca niciodată de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Călin Hagima. Cei doi și-au unit destinele în luna septembrie.
21.11.2021 | 12:01
Roxana Nemes si Calin Hagima in culmea fericirii Cum se alinta cei doi indragostiti
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este foarte activă în social media, acolo unde le arată fanilor cum își petrece timpul cu partenerul ei de viață.

Cântăreața nu-și mai ascunde soțul de ochii curioșilor, care au aflat cum se alintă cei doi de când au devenit soț și soție. Roxana Nemeș le-a arătat tuturor cum arată o zi din viața ei.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă a profitat de zilele frumoase din ultima vreme și a ieșit din casă cu soțul ei, Călin Hagima, căruia îi spune „iubire”.

Roxana Nemeș, mai fericită ca niciodată. Cum se distrează cu soțul ei, Călin Hagima

„Doamne, ce frumos e afară, nu iubire?”, spune Roxana Nemeș pe Instagram, în timp ce se adresează soțului ei.

ADVERTISEMENT

„Da, dragostea mea”, este răspunsul oferit de Călin Hagima, bărbatul cu care se iubește fosta concurentă de la Survivor România.

Cântăreața și partenerul ei de viață sunt împreună de aproape 6 ani, povestea lor de dragoste luând sfârșit la un moment dat. Din fericire, cei doi și-au mai acordat o șansă.

ADVERTISEMENT

Sunt mai fericiți ca oricând, dovadă că petrec foarte mult timp împreună. Ies la plimbare prin parc și merg la terase, unde se delectează cu preparate culinare pe alese.

Artista nu ratează nicio ocazie de a le arăta celor care o urmăresc cum se distrează alături de soțul ei, cu care s-a căsătorit în mare secret în urmă cu două luni.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș, cerută în căsătorie într-un mod special

Roxana Nemeș a fost cerută în căsătorie în urmă cu un an. Vedeta a avut parte de o surpriză inedită și un inel pe măsură. Bijuteria din aur alb cu diamante negre se ridică la valoarea de 20.000 de euro.

„Nimic nu e întâmplător. Şi acum am emoţii, deşi se împlineşte o lună de atunci. Toată lumea mă întreba când mă mărit, dar barza vine când vrea Dumnezeu. A

stfel de momente sunt cele mai importante din viaţă, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul. Ne-am bucurat de moment şi suntem în extaz.

Îl iubesc de mulţi ani, cumva e un pas important. Când Dumnezeu ne va da un copil, e important ca micuțul să aibă o familie”, spunea vedeta la momentul respectiv, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT