Life

Roxana Nemeș și Sali Levent, noii concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Deja au stârnit reacții negative: „Veți fi descalificați”

Roxana Nemeș și Sali Levent, noii concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cabral deja a avertizat-o pe cântăreață că ar putea fi descalificată.
02.11.2022 | 11:02
Roxana Nemes si Sali Levent noii concurenti de la Sunt celebru scoatema de aici Deja au starnit reactii negative Veti fi descalificati
Roxana Nemeș și Sali Levent, noii concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Foto: colaj Fanatik / Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș și Sali Levent sunt noii concurenți de la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! Aceștia deja au provocat multe reacții negative din partea colegilor, iar Cabral a avertizat că ar putea fi descalificați.

Roxana Nemeș și Sali Levent, noii concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Roxana Nemeș și Sali Levent au provocat multe critici la Sunt celebru, scoate-mă de aici imediat după venirea lor.

ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici s-a arătat foarte nemulțumit de venirea unor noi concurenți în emisiune și a spus că nu este corect să se întâmple acest lucru.

„Nu-mi doresc colegi noi, mi se pare că nu e fair pentru noi. Probabil că asta ne va motiva și vom trage tare la căruță”, a spus Cristi Mitrea în cadrul emisiunii de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Dar problemele au început imediat cu prima probă, în cadrul căreia Roxana Nemeș a fost avertizată de Cabral că va fi descalificată pentru că a încălcat o regulă a jocului.

„Roxana, dacă mai cauți încă o dată, veți fi descalificați. Ți-am zis oficial”, i-a spus Cabral, susținut și de Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Extrem de multe critici a primit și Sali Levent, după ce a trișat și a recunoscut acest lucru.

„Echipa mea avea nevoie de un zvâc. Hoţul neprins e negustor cinstit”, a spus Sali Levent în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Mărturiile Roxanei Nemeș și ale lui Sali Levent după venirea la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Probleme au fost și pentru concurenții în sine, pentru că niciunul nu s-a simțit prea bine de când a ajuns în jungla Dominicană.

ADVERTISEMENT

Sali Levent a dormit foarte prost și a mărturisit că probele sunt mai grele decât se aștepta.

„M-am trezit foarte prost. N-am dormit bine. Nu am crezut că o să fie atât de greu”, a spus Sali Levent.

Pe de altă parte, Roxana Nemeș, noua concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, a spus clar că scopul ei în emisiune nu este să își facă prieteni.

„N-am venit să mă împrietenesc cu nimeni”, a spus scurt cântăreața.

ADVERTISEMENT